Obavijesti

Lifestyle

Komentari 195

Ovaj znak je najkompliciraniji ljubavnik Zodijaka - nije lagan

Ovaj znak je najkompliciraniji ljubavnik Zodijaka - nije lagan
1

Svijet je za njih prekrasno mjesto koje treba istražiti, a ako ih partner ne može pratiti u tome, s vremenom će početi venuti. Za svoju ljubav dat će sve, no razočaravate li ih konstantno, otići će

VIDEO

Buntovni Vodenjaci često šokiraju svoju sredinu izborom partnera. Obično biraju ljude koji su ekstremni u nečemu ili jednostavnije rečeno, nisu obični. 

POGLEDAJTE VIDEO: Koji su znakovi najskloniji prevarama?

Pokretanje videa...

00:14

Kad vole, to svi znaju. Teško skrivaju da su zaljubljeni jer leptirići u njihovom trbuhu rade sto na sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za svoju ljubav, žrtvovat će sve. Ići će do krajnjih granica, odričući će svega, pa čak i velikih dijelova sebe da bi njihova veza uspjela. 

Upravo zato što vole snažno, to isto očekuju i od svog partnera. Ne ispuni li on očekivanja, njihov um puni se razočaranjima, a ako se ona nakupe, i toj romansi može doći kraj, bez obzira koliko ih još uvijek voljeli. Mogu izdržati puno i dugo, i svašta će pretrpjeti, ali potrebno im je i puno pokazivanja ljubavi. Ako to ne dobiju, otići će bez obzira koliko im srce pucalo. 

Vodenjaci su osobenjaci velikog srca i kreativnog uma. Za njih je idealan partner koji razmišlja i živi poput njih, no to im je doista teško naći. Zbog toga često osjećaju da ih drugi ne razumiju i osuđuju.

Za njih je ljubav sve ili ništa. Ne igraju igrice i ne vole ih. Kad prepoznaju da je netko vrijedan truda, dat će vam cijelog sebe. No ako Vodenjaku slomite srce, nastaje katastrofa. Automatski se isključuju, dižu zidove ispred sebe i za druge ljude će biti još nedostupniji. 

Vodenjaci su uvijek u pokretu. Žele otkriti svijet, spasiti ga ili rekreirati po svojim vizijama. Ne podnose partnere koji ih ne mogu pratiti u tome i koji bi radije malo sjedili doma. Oni uvijek imaju energije za nešto jer smatraju da je svijet prelijep da bi se propuštao. 

Još jedan od razloga zašto su Vodenjaci komplicirani u ljubavi je i što ih je lako povrijediti. Možda vam to neće pokazati, ali će zamjeriti. I razmišljat će o tome stalno sve dok se to u njihovoj glavi ne pretvori u prenapuhanu priču koja kad izađe van iz njihovih usta postaje epska drama. 

Oni vole ljubav, život i pozitivan stav, a ako to nedostaje, pa makar i na par dana, za njih će to biti dramatično. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima