Lifestyle

Komentari 273

Ovih 5 horoskopskih znakova će sresti srodnu dušu do kraja ljeta

Ovih 5 horoskopskih znakova će sresti srodnu dušu do kraja ljeta

Slobodni Bikovi osjetit će potrebu za ljubavlju i toplinom. Ovo ljeto donosi i velike promjene na ljubavnom planu u životu Raka, kojih se nipošto ne smiju plašiti, iako opreza nikad dosta

Bik

Bik se treba posvetiti rješavanju eventualnih nesporazuma i problema koje ima s prijateljima ili voljenom osobom. Oni čije je srce još uvijek slobodno, osjetit će potrebu za toplinom i ljubavlju i napokon će shvatiti što žele. Srodna duša bi mogla biti osoba iz njihovog okruženja, koju su oduvijek smatrali samo prijateljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rak

Ovo ljeto bi moglo donijeti velike promjene u živote Rakova. Dogodit će im se nevjerojatna poznanstva koja će im donijeti sreću. Moraju biti otvoreni prema ljubavi, ne smiju je se plašiti, iako trebaju biti oprezni i ne tako olako otvarati svoju dušu potpunom strancu.

Osjećaji koji im se pojave tijekom ljeta pokazat će se kao duboki i snažni. Pojedine osobe će postati i roditelji, piše Atma.

Djevica

Suzdržanoj i praktičnoj Djevici ovog ljeta dogodit će se romantika kojoj neće moći odoljeti. Sve će biti u znaku novih poznanstava i sve će se odvijati brzo. Vrlo je moguća ljubav na prvi pogled, brzo zaljubljivanje i započinjanje zajedničkog života. Ako su braku, i oni bi mogli postati roditelji.

Jarac

Jarac je netko tko dugo i predano traži srodnu dušu. Smanjite malo kriterije i kritičnost, to može biti glavni razlog ljubavnih neuspjeha. Ne morate baš sve kontrolirati, dozvolite malo i sudbini da umiješa prste. Budite spremni raširenih ruku prihvatiti prilike koje dolaze kako ne biste propustili svoju sreću.

storyeditor/2022-07-05/dreamstime_xl_145876091.jpg

Vodenjak

Vodenjake čekaju putovanja i ljubav. Pokušajte organizirati najintenzivniji i najraznovrsniji odmor jer su upravo najveće šanse da nekog upoznate na putovanju. Stoga, budite otvoreni i tolerantni. Vaša srodna duša može sjediti pored vas u avionu ili autobusu - obratite pažnju.