Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Ovo je preslatko: Dječak (5) se rasplakao kad je shvatio da neće zauvijek živjeti s mamom

Ovo je preslatko: Dječak (5) se rasplakao kad je shvatio da neće zauvijek živjeti s mamom
1

Kada je petogodišnji Jack iz Kanade shvatio da neće zauvijek živjeti sa svojom majkom počeo je tugovati, a majka je taj srceparajući i slatki trenutak uhvatila na kameri

VIDEO

Caitlin Fladager, mama dvoje djece uhvatila je trenutak kada je njen petogodišnji sin Jack shvatio da neće živjeti s njom zauvijek, a taj trenutak je pretužan. Ona je gledala televiziju sa svojim sinom Jackom koji je primijetio da lik na televiziji ne živi kod kuće s roditeljima pa ju je brže bolje pitao zašto je to tako.

POGLEDAJTE VIDEO: Maleni heroj Oscar

Pokretanje videa...

Dječak pobijedio leukemiju 01:15

Caitlin mu je pokušala objasniti da jednom kad djeca ostare, na kraju odsele, ali Jackov je odgovor istovremeno bio i srceparajući i sladak.

Nakon toga Jack je počeo tugovati i plakati na samu pomisao života bez svoje majke, a ona je to sve uspjela zabilježiti na kameri.

Caitlin je podijelila videozapis onoga što neki nazivaju 'najslađom stvari ikad' sa svojih 329.000 pratitelja na Instagramu, a roditelji su bili očarani Jackom.

Post je pregledan 52.500 puta i dobio je na stotine komentara od drugih mama koje su njegovu reakciju nazvale dragocjenom.

Karantena im promijenila život: Mnogi su odlučili manje trošiti na odjeću, šminku, izlaske...
Karantena im promijenila život: Mnogi su odlučili manje trošiti na odjeću, šminku, izlaske...

Neki od komentara bili su: 'Ovo je divno. Obavezno mu pokažite to kada dođe u tinejdžerske dane i kaže da ne može dočekati da se iseli', 'To je vjerojatno najslađa stvar ikad'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“What if you marry a boy or a girl? Then you will want to move out of mommy’s house!” is something I say to my five year old son often. I always get comments, looks, and shocked eyes when I say that. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ The fact that I give him a choice, instead of just assuming he is going to grow up and marry a women, is shocking to many people. But it shouldn’t be. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I spent many hours watching “coming out” videos on YouTube, Facebook, you name it, I’ve probably watched it, a few years back. And I noticed something similar in most of the videos. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ These teens/adults were terrified. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Terrified to tell their parents they were in love, with the same gender as them. All I could think watching these were “wow, I really hope my children never feel fear telling me anything. Especially when it’s about someone they love..”⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ So when my kids were around 4, I would say the usual “mommy wants you to live with me forever.” And my children would always say “I’m never moving out I love you!” And to which I would say back to my son “what if you find an amazing girl to marry? Then I’m sure you won’t be sad about moving out!”⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I thought about what I had said for a minute. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Why has I assumed he would grow up to marry a woman?⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Is this slowly making him believe he can only grow up to love a girl? ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Am I slowly making him scared to tell me about the possibility that he will grow up to love a man?⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ So I changed the way I worded things. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I started asking “what if you marry an amazing woman or man when you grow up?”⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I started saying “I can’t wait to see who you grow up to be, and what girl or boy, or whoever, you bring home to meet mommy.” ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I want my children to know I will always love them, and that I will always support them, no matter who they love. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ I know it’s a small thing, but you never know what makes a big impact on your young children. ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Because I will love my son no matter what, and I never want him to be scared to tell me anything. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Start normalizing that it’s okay to love whoever you want.

Objavu dijeli Caitlin Fladager (@caitlinfladager)

Dok su drugi također željeli podijeliti svoja iskustva.

U vrijeme kad je odnos prema ženama vrlo upitan, ne želim biti 'GirlDad', želim biti više
U vrijeme kad je odnos prema ženama vrlo upitan, ne želim biti 'GirlDad', želim biti više

Jedna je mama komentirala: 'Moj četverogodišnji sin rekao mi je da će zauvijek ostati kod kuće, jer ga hranim ... LOL nema drugih razloga'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'