Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Ovo su pobjednici 3. kruga, a nagrađujemo i sljedeći vikend!

Chill&Grill 2020 nastavlja s dobrom zabavom, ali i dijeljenjem vrijednih nagrada! Pogledajte tko su sretni dobitnici trećeg kruga pa i sami pripremite roštilje te fotoaparate za četvrti krug darivanja

Foto: Privatni album
2 komentara

Ni ovaj nas tjedan niste razočarali i poslali ste nam pregršt fotografija preko kojih smo jednostavno mogli osjetiti mirise dobrog roštilja. Vrhunski ste pržili i uživali u prirodi s obitelji, a sad ćete za to biti i nagrađeni! U galeriji pogledajte najboljih 10 fotografija, ali upozoravamo vas da to ne radite dok ste gladni.

Prvih 10 dobitnika - Podravka i Ravlić

  1. Duje Cuk
  2. Josip Mešnjak
  3. Kornelija Papa
  4. Nikica Milić
  5. Petra Picek
  6. Robert Čavlović
  7. Siniša Grcic
  8. Vedrana Vranković
  9. Vesna Betlehem
  10. Nina Jurlina
Foto: Privatni album

Preostalih 40 dobitnika Podravka paketa:

Oka Aleksić, Vinko Mavrić, Bernardo Šunjić, Martina Storić, Vlatka Toljan, Darko Jurlina, Ana dabić, Marina Jurlina, Mate Talaja, Suzana Dumbović Botički, Marina Bura, Marijan Leović, Josip Hermanović, Andreja Saic Labas, Verica Naglić, Tea Luketić, Marko Oršolić, Ivana Kuna, Valentina Debelić, Dalibor Jelić, Iva Dragičević, Ivan Sušac, Biserka Stepan, Hrvoje Sabolić, Toni Strunje, Anamarija Periša, Tomislav Drnić, Ivana Radman, Goran Capan, Mirjana Tošić, Mirjana Kauzlarić, Bernardo Šunjić, Dalibor Jelić, Natasa Manjaric, Dragan Lukić, Ana Križetić, Maja Nekret, Nives Pohizek, Petra Krpan i Alen Orlić.

Uključite se u 4. krug i osvojite vrijedne nagrade!

A od danas počinje i 4. krug nagradnog natječaja u kojem i dalje dijelimo bogate nagrade, među kojima je ovaj put i vrhunski roštilj na ugljen. Prijaviti se možete sve do ponoći 30. svibnja, zato hvatajte najbolje kadrove svog roštilja, fotkajte stol, meso, umak ili marinadu koju spremate za roštiljadu i pošaljite nam slike, a mi ćemo nagraditi one najkreativnije. Detalje o nagradama i obrazac za prijavu pronađite na službenoj stranici Chill&Grilla 2020Sretno!

Foto: Shutterstock

Od 14.45 iz Swanky bara u vaše domove - DJ Leggero

Družite se s nama u 14.45 na službenoj Facebook stranici, gdje sviramo uživo iz zagrebačkog Swanky bara. Poznati DJ Leggero, inače član agencije Urbani Eventi, glazbu će puštati izravno u vaš dom, a svakako ga možete doći vidjeti i na lokaciju. Važno je samo da pri tom ostanete odgovorni, da držite razmak i da se uz Chill&Grill dobro zabavite gdje god da ovog vikenda uživate u roštilju ili društvu.

Inspirirajte se receptima za roštilj u Live cooking showu i uživajte u Live koncertu

U nedjelju započnite dan s receptom Podravkinog chefa Mišela Tokića, koji u Live cooking showu na Facebooku priprema sočni ramstek sa sezonskom salatom. Popularni chef otkriva nam što sve treba napraviti da bi taj komad mesa ispao savršen baš kao u vašem omiljenom steak restoranu.

U isto vrijeme kao i subotu, u 14.45, također vas očekuje Live koncert, zagrebačko – amsterdamskog benda Soul Shadows, koji će na krovovima zgrada u Zagrebu i Amsterdamu izvesti svoj glazbeni spektakl CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS. Glazbena manifestacija Chill&Grill music stage u izvedbi Soul Shadowsa jedan je od zasigurno najposebnijih događaja ovogodišnjeg Chill&Grilla, a koncert možete uživo pratiti na Facebooku 24sata.

Foto: Soul Shadows

Popularni band Soul Shadows, čija je glazbena kvaliteta prepoznata u najboljem amsterdamskom klubu za live svirke BOURBON STREET CLUB, svojevremeno je surađivao s brojnim svjetskim glazbenicima kao što su Mario Biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell, Beyonce Band, a ovog vikenda nastavlja se njihova glazbena priča pod nazivom CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.
Message