Lifestyle

Komentari 174

Ovog vikenda je pun Mjesec: Provjerite što vas sve očekuje

Ovog vikenda je pun Mjesec: Provjerite što vas sve očekuje

Ovnovima će ovaj pun Mjesec donijeti dugo očekivanu suradnju, kod Lavova bi moglo biti zanimljivo na ljubavnom planu, a Jarčeve čekaju dobre financijske prilike

Astrologinje blizanke Ophira i Tali Edut, poznate i pod nazivom 'Astro Twins', otkrile su koje prilike bi horoskopski znakovi trebali iskoristiti u nadolazećem vikendu punog Mjeseca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovan:

Za Ovnove će pun Mjesec u Vodenjaku biti najvažniji za timski rad i suradnju jer slijeće u njihovu 11. kuću sklapanja prijateljstava i velikih grupa. Ako želite surađivati s nekom grupom ili timom sada je pravo vrijeme da poduzmete korake za njegovo ostvarivanje.

Bik:

Pripremite se da zasjajite jer ovaj puni Mjesec osvjetljava vašu profesionalnu 10. kuću. Vaš naporan rad i postignuća neće proći nezapaženo sljedećih nekoliko tjedana.  Ako ste bacili oko na vodeću poziciju, javno objavite tu želju, kažu astrologinje.

Blizanci:

Iskoristite ovaj puni Mjesec da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete neke zdrave rizike. Sada je vaša prilika da ostvarujete snove. Što ste sanjali u posljednje vrijeme? Počnite s tim i provjerite možete li dobiti kvalificirane povratne informacije od nekoga s iskustvom na ovom polju, dodaju astrologinje.

Rak:

Ovaj pun Mjesec u Vodenjaku pada u vašu misterioznu i transformativnu osmu kuću. Astrologinje kažu da je ovo savršeno vrijeme da pokažete svoje atribute jer bi vam mjesec mogao biti prisan i pomalo erotičan. Bez obzira na vaš status veze vaša moć da šarmirate i privučete ljude k sebi bit će magnetska.

Lav

S punim Mjesecom u Vodenjaku, koji pada u vašu sedmu kuću, stvari bi se mogle zahuktati na ljubavnom polju. Ako ste slobodni,  prepustite se koketiranju i zabavi i otvorenog uma otiđite na spojeve. Ako se viđate s nekim, mogli biste prijeći na novo poglavlje u vezi. 

Djevica

Možda ćete se osjećati inspiraciju da se više posvetite svom zdravlju jer ovaj puni Mjesec slijeće u vašu šestu kuću dobrobiti i kondicije. Ovo je sjajno vrijeme da procijenite što je dobro za vas, a što ne, smatraju astrologinje.

Vaga

Pun Mjesec u vašoj romantičnoj i izražajnoj petoj kući donosi vam gotovo nepravednu prednost u ljubavi, ističu astrologinje. Planirajte super romantično ili seksi iznenađenje za svog partnera, a ako ste slobodni, krenite u potragu.

Škorpion

S punim Mjesecom koji osvjetljava vašu temeljnu četvrtu kuću, dom i obiteljski život vjerojatno će biti glavni prioritet u sljedećih nekoliko tjedana. Bilo da se radi o obnovi doma ili obiteljskoj stvari koju je potrebno riješiti, sada je sjajno vrijeme za to.

Strijelac

Ovaj puni Mjesec osvjetljava vašu treću kuću komunikacije i zajednice. Energija ovog lunarnog mjeseca može pomoći da početničku vezu dovedete na sljedeću razinu tijekom sljedeća četiri tjedna. Samo odvojite malo vremena da razmislite o stvarima prije nego što sklopite bilo kakve velike poslove.

Business. Office Business Woman and Business Man Leading Talks at the Light Office Sitting at the Table. Woman Dressed in Blue Blouse and Beige Skirt. Man Dressed in Blue Costume and White Shirt

Jarac

Oduvijek ste vrijedni, a s punim Mjesecom u Vodenjaku, koji osvjetljava vašu drugu kući stabilnosti (i novca), vaš će se trud uskoro isplatiti. Pripazite na sve ponude koje se spremaju i iskoristite ih dok možete.

Vodenjak

Ovaj puni Mjesec je najviše tu za vas, a takav će biti i sljedeći u Vodenjaku 22. kolovoza. Ovo će biti jako moćno vrijeme za razmišljanje o sebi i svom identitetu. Također će biti dobar trenutak da razmislite o svom imidžu i napravite eventualne prilagodbe. 

Riba

Ovaj puni Mjesec obasjava vašu 12. kuću završetaka i predaje. Zatražite podršku koja vam treba, preporučuju astrologinje. Nema razloga boriti se ili patiti sam, a to je upravo lekcija koju možete izvući iz ovog punog Mjeseca, zaključuju, a piše mbg.