Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Pametan muškarac zna kojih 5 tipova žena treba izbjegavati

Pametan muškarac zna kojih 5 tipova žena treba izbjegavati
2

Sponzoruša ugađa u svemu dok god je muškarčev novčanik pun, ona izašla iz duge veze slomit će vam srce, a s nepogrešivom će se život pretvoriti u bojno polje

VIDEO

Kolumnist web stranice AskMen.com koji piše pos pseudonimom "Zavodnik" uppozorava sve muškarce koji žele biti uspješni u ljubavi smjernice oko toga s kakvim ženama se ne treba truditi ostvariti odnos, jer je on unaprijed osuđen na propast.

1. Pametnjakovićka

Muškarci vole inteligentne žene koje se znaju izraziti i imaju čvrste stavove, no ne i one koje baš "sve" znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku isticati svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, istovremeno podcijenjujući ljude oko sebe. 

2. Sponzoruša

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za prepoznavanje sponjzoruše nije potrebno veliko znanje ili umijeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Iako je muškarac koji ima lijepu i dotjeranu ženu pored sebe često meta zavidnih pogleda, "Zavodnik" vas podsjeća da se sreća i ljubav ne mogu kupiti, a odnos se ne treba graditi s nekim tko će pobjeći na prvi znak financijskih tegoba.

3. Nepogrešiva

Ovakva žena može imati brojne druge kvalitete, no njena je mana što ne može prihvatiti mišljenja suprotna od njenog ili mogućnost da je u nečemu pogriješila. Suživot s ovakvom ženom s vremenom se pretvara u bojno polje vječitih rasprava i dokazivanja, što nije plodno tlo za odnos ispunjen trazumijevanjem i ljubavlju.

4. "Ludara"

To je tip žene koja partnera zove 10 puta na dan, miješa se u privatan ali i poslovan život, odvaja vas od prijatelja i pamti koju ste ženu pogledali dulje od dvije sekunde. Od ovakvih je žena najbolje pobjeći na prvu naznaku neprihvatljivog ponašanja, jer one ne odustaju tako lako i sklone su zbog prekida zvati u svako doba noći i dolaziti na vrata te zahtijevati razgovor.

5. Povrijeđena

Ovaj je tip najopasniji od svih, opisuje ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolijela, pa će u novi odnos ući s "figom u džepu". Budući da njoj neće biti toliko stalodo vas jer ona trenutno nije u stanju razvijati duboke osjećaje, naći ćete se u vezi iz koje ćete vi vrlo vjerojatno izaći povrijeđeni, a ona zadovoljenog ega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'