Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Par izgubio 100 kg u godinu dana: Prestali smo naručivati

Naše prehrambene navike bile su grozne. Nismo pripremali sami niti jedno jelo kod kuće. Puno novca trošili smo na bezvrijedne obroke, prisjetila se ova majka dvoje djece

VIDEO

Jasmine Parent (30) iz Kanade težila je gotovo 135 kilograma. Počela se debljati, kaže, nakon očeve smrti jer je u hrani tražila utjehu. Nakon što je smršavila i bila na operaciji uklanjanju suvišne kože, njezino tijelo je doživjelo potpunu transformaciju - izgubila je nevjerojatnih 56 kilograma. Njezin zaručnik Jeremy Crawley (27) je prije godinu dana imao 150 kilograma, no od tada je 'otopio' trećinu te brojke i sada teži 106 kilograma.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dijeta 00:44

'Željeli smo biti dobar uzor kćerima'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj uporni par ispričao je kako ih je na drastično mršavljenje potaknula misao da bi željeli biti dobar uzor za svoje dvije kćeri.

- U početku nisam ni sanjala da ćemo uspjeti izgubiti toliki višak kilograma. Naše prehrambene navike bile su grozne. Nismo pripremali sami niti jedno jelo kod kuće. Puno novca trošili smo na bezvrijedne obroke, brzu hranu i hranu iz dostave. Jedini način da smršavimo bio je da te navike promijenimo kompletno i posve izbacimo iz jelovnika hranu koju smo do tada konzumirali - ispričala je Jasmine.

Dodaje da je zaručnika upoznala putem Instagrama u periodu života kada su oboje imali višak kilograma. Kaže da se počela prejedati 2013. godine kada joj je otac umro te da je loša hrana preuzela kontrolu nad njezinim životom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine🇨🇦120lbs Down⬇️ (@jasminelosingit) on

- Počela sam dobivati na težini, a odlučila sam nešto drastično promijeniti zbog mojih djevojaka, željela sam vratiti energiju za njih. Ali, nije bilo lako. Bilo je dana kada sam bila toliko tjeskobna jer sam mislila da im nisam majka kakva bih željela biti. Jednostavno sam mrzila svoj odraz u zrcalu - nastavila je.

Trenutak kada je u njoj nešto 'puklo' bio je onaj kada je pogledala fotografiju na kojoj je pozirala s prijateljicama. Tek tada je shvatila koliko je zapravo predebela.

- Razmišljala sam. Nisam imala ni trideset godina, a fizički se nisam sposobna penjati uz stepenice bez jakih bolova u koljenima. Postajala sam sve veća i veća - prisjetila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine🇨🇦120lbs Down⬇️ (@jasminelosingit) on

I njezina majka se jako brinula

- Brinula sam se zbog opterećenja na njezinim zglobovima i srčanih problema. Nije mi se sviđao način na koji je doživljavala sebe i njezina opća pojava postala je negativna. Kao majku, to me se itekako ticalo - rekla je njezina majka Joan.

I Jeremyja su morile slične brige. Ni on nije mogao vjerovati koliki je postao. Kaže da je bio presretan kada su zajedno pronašli snagu u sebi i krenuli nešto poduzeti, a još sretniji je postao kada je shvatio da su toliko jaki da neće odustati.

Tjestenina neće udebljati čak i ako je jedete tri put na tjedan
Tjestenina neće udebljati čak i ako je jedete tri put na tjedan

Krenuli su s video vježbama u svojem dnevnom boravku i 21-dnevnim planom obroka. Značajno su smanjili unos soli i šećera, a to im je ubrzo podiglo razinu energije u tijelu. Priznaju da put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Bilo je dana kada su htjeli odustati, ali ipak su pronašli mrvicu snage i nastavili. Bodrili su jedno drugo, ohrabrivali i tješili.

- Nastavili smo svaki put kada je bilo najteže. Željeli smo kćerima pružiti dobar primjer. Radilo se zapravo o postavljanju prioriteta, hoćemo li provesti 20 minuta gledajući Netflix ili ćemo imati brzinski trening u dnevnoj sobi u trajanju od pola sata - rekao je Jeremy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine🇨🇦120lbs Down⬇️ (@jasminelosingit) on

Od svega je napravila posao

Jasmine je dokumentirala svoj gubitak kilograma na društvenim mrežama i tamo je privukla toliko sljedbenika da joj je to postao posao s punim radnim vremenom od kojega zarađuje. Samo na Instagramu ima 167.000 sljedbenika. Posljednji korak na njezinom putovanju bio je, kaže, zahvat uklanjanja viška kože koja je ostala visjeti nakon gubitka velikog broja kilograma.

- Konačno mi se sviđa ono što vidim kada se pogledam u ogledalo. Sada se jednostavno mogu opustiti i uživati ​​u načinu života koji sam stvorila za sebe. Napokon osjećam kao da je samo nebo granica - rekla je, a prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'