Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Par nudi 17.000 kuna nekome tko će ih preseliti - potpuno gol

Par nudi 17.000 kuna nekome tko će ih preseliti - potpuno gol

Ova ponuda za posao poslana je internetskoj stranici Shift, koja se bavi preseljenjima, dostavama i transportom. Kako nisu mogli zaprimiti takav zahtjev, obećali su paru pomoći u potrazi za savršenim kandidatom

Nudistički par iz Engleske seli se iz stana u veći dom sredinom rujna i htjeli bi profesionalca da im pomogne sa selidbom. Ipak, ima kvaka, žele da radnik posao obavi potpuno gol, a to su spremni platiti oko 17 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za dom):

Pokretanje videa ...

Svoju ponudu za posao poslali su internetskoj stranici Shift, koja se bavi preseljenjima, dostavama i transportom, ali oni nisu mogli zaprimiti takav zahtjev. Umjesto toga, obećali su im pomoći koliko mogu u potrazi za nudistom koji radi selidbe.

Savršen umak od svježih rajčica napravite za samo 30 minuta
Savršen umak od svježih rajčica napravite za samo 30 minuta

Na društvenim mrežama objavili su javnu molbu u kojoj traže 'golog špeditera', koji je voljan pomoći paru nudista u selidbi. Pišu da se posao plaća 17.000 kuna i da ga treba odraditi potpuno gol, a dodaju i da će par osigurati donje rublje koje radnik smije nositi dok nosi stvari iz starog i u novi prostor. Pri ulasku u stari i novi dom nudističkog para, donje rublje treba skinuti. Shift je čak ponudio i jedan od svojih kombija bilo kome tko je voljan izvršiti zadatak.

Lice će brže starjeti ako jedete slatkiše i spavate sa šminkom
Lice će brže starjeti ako jedete slatkiše i spavate sa šminkom

Par je 'u nudizmu' već pet godina i iako ne očekuju da svi uokolo šetaju goli kao oni, preferiraju da su u njihovom domu ljudi goli. Udaljenost između starog i novog doma para je oko 24 kilometra.

U Shiftu pak kažu da su oni spremni pomoći svima u njihovim zahtjevima i ako se pokaže da postoji potražnja za 'golim špediterima', oni će i takvu uslugu uvrstiti u svoju ponudu, piše Mirror