Lifestyle

Komentari 9

Partner me vara i laže, a sin i kćer se međusobno ne podnose

Partner me vara i laže, a sin i kćer se međusobno ne podnose

Ne znam što da radim, imam čovjeka, ali kao da ga nemam. Možda ima drugu, a mene laže, ne znam više ni sama što je istina. Sin i kći se ne podnose

Dragi Mevludine,

sve me boli, stoga vas molim da mi pomognete. Ne znam što da radim, imam čovjeka, ali kao da ga nemam. Možda ima drugu, a mene laže, ne znam više ni sama što je istina. Sin i kći se ne podnose, a ne razumijem zašto je tome tako. Financijski ne stojim najbolje, ne mogu pomoći ni sebi, a kamoli njima. Da imam, sve bih dala. Molim vas, pomozite mi, ne znam kako dalje. Hvala vam na odgovorima i savjetima.

šifra: zabrinuta i nesretna

Odgovor:

Nekad ste bili optimistični. Pozitivni ste, ali ste uvijek u nekom grču i lako gubite samopouzdanje. Također, vidim da vam je jako teško bilo u životu. Uvijek ste sve za druge obavljali, trudili ste se oko svih, a za vas nitko. To se nije promijenilo ni sad. Suprug radi što želi i takav je cijeli život, vrlo posesivan i sebičan. Ne zanimate ga ni vi ni ništa vezano za vas i obitelj. Cijeli život pazite na njega, a on vas samo iskorištava. Trebali ste to odavno riješiti. Vidim da će se vaša agonija nastaviti jer se on neće promijeniti. Također, djeca se ne slažu dobro, a posebno sin koji je tvrdoglav i na svoju ruku te često agresivan. Vidim i dalje probleme. Sretno.

Pitanja s fotografijom šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb,  Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci