Obavijesti

Lifestyle

Komentari 135

'Pas je prvi osjetio da imamo demona u kući, sad znamo i mi'

'Pas je prvi osjetio da imamo demona u kući, sad znamo i mi'
1

Par iz okolice Karlovca kupio je u kuću na selu. Bili su jako sretni, ali snovi su im se počeli urušavati onog trenutka kada su u nju uselili. Nije im mogao pomoći ni svećenik

VIDEO

Mlada žena iz okolice Karlovca s mužem je kupila kućicu na selu. Bili su jako sretni i vjerovali su da će u njoj dočekati starost. Ali, snovi su im se počeli urušavati onog trenutka kada su se u nju uselili. Njihov pas odmah je osjetio da nešto nije u redu i odbijao je boraviti u kući. Tek su nakon nekoliko mjeseci saznali da vjerojatno imaju demona. Ni svećenik im nije mogao pomoći.

Ovo je njezina ispovijest:

Bili smo tako sretni kada smo kupili kućicu na selu blizu Karlovca. Bilo nam je dosta života u gradu, a kuća je bila vrlo jeftina. Brzo nakon useljenja smo primijetili da je atmosfera nekako čudna, teška i negativna. U početku sam vjerovala da je to zbog starih stvari koje su ostale iza zadnjih vlasnika, a nismo ih još izbacili iz kuće.

Nikad neću zaboraviti kako se naš pas ponašao kad smo prvi put s njim ušli u kuću. Došao je do stepenica koje vode na kat u dnevni boravak i nije želio doći gore. Drhtao je i sakrio se pod stol u kuhinju. Cijelu noć je proveo tamo. Sve nam je to bilo jako čudno jer nikada nije bio previše strašljiv. Drugu večer je stao ispred stepenica, neko vrijeme gledao u nešto gore pa se sakrio pod stol. Ponovo nije želio k nama u dnevnu sobu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je vrijeme prolazilo, muž i ja smo se počeli sve više prepirati. On je dolazio s posla dobre volje, ali čim bi zakoračio u kuću, raspoloženje bi mu se promijenilo. Slično se događalo i meni, ali nije bilo toliko intenzivno.

Noći u toj kući su bile najstrašnije. Čuli smo razne zvukove. Netko je otvarao i zatvarao vrata, čulo se hodanje i škripa dasaka, televizija se sama palila... Naš pas je znao gledati u neku točku, kao da nekoga vidi, i režati. 

Bilo me sve više strah. Muž, iako mu se raspoloženje strašno promijenilo, nije želio sebi priznati da s tom kućom nešto nije kako treba. Uvijek je pronalazio objašnjenja zašto se nešto događa. Sve više smo se svađali, a što smo mi bili negativniji, aktivnosti u kući bile su intenzivnije.

Stvari su nestajale i pojavljivale se. Imala sam osjećaj kao da me netko stalno gleda. Ponekad sam krajičkom oka vidjela neku crnu mrlju kako brzo odlazi iz jednog kraja dnevne sobe u drugi. Nakon nekoliko mjeseci naš pas više nije želio ući u kuću, radije je spavao vani. Tek tada je moj muž priznao da mu se čini kako u kući nismo sami.

Postajalo nam je sve jasnije zašto smo je platili toliko malo - bivši stanari su jedva čekali da je se riješe, a mi smo naivno vjerovali da je to zbog stanja na tržištu nekretnina.

Razgovarali smo sa starijom susjedom o tome, a ona nam je rekla da vjerovatno u kući imamo demona. Savjetovala nam je da pozovemo svećenika. Poslušali smo je, iako ne odlazimo u crkvu i nismo vjernici. 

Svećenik je blagoslovio sve prostorije, izgovorio nekoliko molitvi i otišao. Nekoliko dana je bilo mirno, a onda se sve vratilo na staro. Odlučili smo otići. Vratili smo se u grad jer nismo imali izbora. Kuću smo stavili u prodaju, ali zainteresiranih nema. Ponekad po danu nakratko dođemo tamo. Atmosfera unutra je i dalje teška i depresivna.

Vjerovali smo da je to naša kućica iz snova u kojoj ćemo dočekati starost, ali demoni u njoj su imali drugačije planove.

Više ne pričam ljudima što nam se dogodilo jer me uglavnom čudno gledaju, a neki čak kažu da pričam gluposti, da duhovi i demoni ne postoje. Tako sam i ja nekad vjerovala, sve dok na svojoj koži nisam iskusila suprotno.  Bila bi najsretnija da je to sve samo ružan san i da se probudim u našoj kućici iz snova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje