Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pekom Krapina - kušajte vrhunske pekarske proizvode

Svoj doprinos projektu Urbani vrtovi dao je i Pekom Krapina. Na otvaranju gradskog vrta u zagrebačkom Borovju posjetitelji su uživali u vrhunskim pekarskim proizvodima

Pekom
Foto: Pekom

Na projektu Urbani vrtovi sudjelovao je i Pekom Krapina. Brojni posjetitelji, na otvaranju vrta u zagrebačkom Borovju, uživali su u vrhunskim pekarskim proizvodima. Posebno za ovu prigodu, Pekom Krapina omogućio je serviranje finih sezonskih variva u posudicama od kruha. O sudjelovanju na projektu Urbani vrtovi, kao i proizvodnji pekarskih proizvoda, razgovarali smo s gospodinom Ivicom Hršakom, rukovoditeljem proizvodnje Pekom Krapina.

Kakav je Vaš stav o projektu Urbani vrtovi i što Vas je potaknulo na sudjelovanje? 

Projekt Urbani vrtovi, prepoznali smo kao akciju kojom je omogućeno stanovnicima i velikih gradova da osjete blagodati vlastitog vrta. Radi se o svjetskim trendovima i naravno da nam je čast sudjelovati u akcijama koje omogućuju građanima da osjete vlastiti mir u zelenoj gradskoj oazi i zadovoljstvo koje čovjek osjeti kada može za ručak staviti na stol nešto što je sam uzgojio.

 Na koji način ste sudjelovali na projektu Urbani vrtovi?

Osnovna djelatnost Pekom-a je proizvodnja pekarskih proizvoda i u skladu s tim smo donirali pekarske proizvode.

Jeste li zadovoljni time što ste doprinijeli i uključili se u projekt Urbani vrtovi i biste li se ponovno odazvali uključenju u projekt?

Uvijek smo zadovoljni kada možemo pomoći realizaciju kvalitetnog projekta poput Urbanih vrtova. Nadamo se da će se uređenje nastaviti i sljedeće godine, gdje ćemo opet biti u prilici sudjelovati u istom.

Zbog čega su Vaši proizvodi dobri? 

Potrošač je taj koji određuje da li je neki proizvod dobar ili nije. Maksimalno se trudimo prilagoditi željama naših kupaca te biranjem najkvalitetnijih sirovina za našu proizvodnju, nastojimo u što većoj mjeri ostvariti naš cilj, a to je kvaliteta.

 Na koji način pripremate svoje proizvode? Postoji li neka posebna receptura? 

Kao što smo već napomenuli, proizvodnja započinje biranjem najkvalitetnijih sirovina, nakon čega vrijedne ruke naših pekarskih majstora, provjerenim tehnološkim postupcima, pripremaju svježe i sočne proizvode. Posebna receptura ne postoji, držimo se stroge kontrole svih tehnoloških postupaka kako bi kvalitetu održali na visokom nivou.

Tema: Urbani vrtovi

Možda vas zanima i ovo:
Message