Obavijesti

Lifestyle

Pet stvari o dm markama: kvaliteta i najbolja cijena svima

Pet stvari o dm markama: kvaliteta i najbolja cijena svima
4

U parku, na radnom mjestu, u teretani, u sredstvima javnog prijevoza, svugdje smo barem jednom mogli čuti spominjanje osviještenog odabira proizvoda koji su dobri za nas, a pritom doprinose zaštiti okoliša

Čak i ako nismo jedni od onih koji svaki dan razmišljaju o zaštiti okoliša, zacijelo smo barem jednom do sada, pa makar nesvjesno, učinili mali korak u tom smjeru – umjesto osobnog vozila odabrali bicikl, boce bacili u kantu za staklo, umjesto plastične, odabrali trajnu vrećicu... U dm-u je priča o osviještenom odabiru započela još prije gotovo trideset godina i povezana je s dm-ovim markama.

1. Kako je započela priča o dm markama

1989. godine utemeljena je marka alverde kao prva njemačka robna marka u segmentu prirodne kozmetike. Danas alverde broji više od 350 proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike koji ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke mirise, bojila i konzervanse i nisu testirani na životinjama.

2. Što je zajedničko svim dm markama?

Jedan od ciljeva poslovanja dm-a je razvijati asortiman koji će, s jedne strane, kupcima ponuditi vrhunsku kvalitetu, a s druge biti dovoljno povoljan kako bi si ga većina sugrađana mogla priuštiti. I jedno i drugo – kvaliteta i pristupačne cijene – nalaze se u proizvodima dm marke. Uz bilo koju dm marku možeš biti siguran da si učinio još jedan mali korak prema zaštiti okoliša - nijedan krajnji proizvod dm marke nije testiran na životinjama.

3. Koliko ih ima i koje su sve?

Bilo da je riječ o gelu za tuširanje ili četkici za zube, više od 3.500 proizvoda dm marke, pomoći će ti da vodiš brigu o svom izgledu i higijeni, domaćinstvu i svojem kućnom ljubimcu. Uz to, tu su i fotoproizvodi za sve one koji lijepe trenutke vole „uhvatiti“ i sačuvati za vječnost, ali i oni koji će ti pomoći da svojoj bebi osiguraš zdravo i sretno djetinjstvo.

4. Biologičan korak u razvoju dm marki

Od ukupno 24 dm marke, sada ćemo te upoznati s ovom 24. koju je dm razvio prošle godine. Od travnja 2015. godine velikoj dm obitelji pridružio se i najmlađi član – dmBio. Bio je to za dm, Bio-logičan korak jer svojom prvom dm markom u kategoriji hrane, dm je svojim kupcima ponudio proizvode osviještene prehrane proizvedene u skladu s principima održivog razvoja. Otkrit ćemo ti i malu tajnu – među dmBio proizvodima nalazi se i kokosovo ulje koje, zbog svog antivirusnog djelovanja, sprječava nastanak akni i prištića (mali „neprijatelj“ s kojim se ponekad borimo).

5. Još nešto o dm markama

Među dm markama možeš pronaći i odjevne predmete. Riječ je o dm marki Fascino pod kojom se kriju ženske i muške čarape, hulahopke, dokoljenke i sokne različitih boja, uzoraka i debljina koje će ti najbolje odgovarati. Marka Fascino stalno slijedi trendove pa tako možeš pronaći i tajice s čipkom, a tu su i čarape od organskog pamuka i one s bambusovim vlaknima, želiš li učiniti dodatan korak u zaštiti okoliša.

Ovo je bio samo kraći pregled o dm markama, a više o njima možeš pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici ili na dm-ovom Facebooku. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...