Lifestyle

Komentari 32

Pet vrućih poza za nju: Za veći užitak dok vi sjedite na njemu

Pet vrućih poza za nju: Za veći užitak dok vi sjedite na njemu

Sljedeći put kada se stvari između vas i partnera počnu zagrijavati, popnite se na njega jer seks sa ženom na vrhu može biti 'razigraniji', a ima i brojne prednosti za nju

Dobivate osjećaj kontrole kad niste ispod muškarca, kaže seksualna terapeutkinja iz tvrtke iz SexSmart.com iz Bostona, dr. sc. Aline Zoldbrod. Osim toga, dodaje, ako imate problema s postizanjem orgazma, ova vam poza omogućuje kontrolu brzine i dubine, pa je akcija više vama po volji. I sve možete kontrolirati bez da ga upozoravate da ide jače, brže ili sporije, što žene često rade dok su dolje. 

Žena na vrhu nije novost, ali isprobavanje različitih 'varijacija' na tu temu može pomoći da otkrijete što vam donosi najveće zadovoljstvo.

- Istraživanja pokazuju da svaka žena ima drugačiji recept za ono što voli - kaže Zoldbrod. Pa evo pet poza za žene na vrhu:

1. 'Klitoralno udaranje'

Većina žena treba stimulaciju klitorisa da bi postigla orgazam tijekom seksa, kaže Zoldbrod i objašnjava da kad se udobno smjestite na vrhu i on je u vama, naslonite svoje tijelo naprijed, a ruke stavite pokraj ili iznad glave radi potpore.

- Koristeći bokove se pomičite naprijed-natrag i na stranu, dok ne pronađete kut koji omogućuje klitorisu da trlja o donji dio njegova trbuha ili o stidnu kost - savjetuje. 

2. 'Ples u krilu'

Dok vaš partner sjedi prekriženih nogu, spustite se na njegov penis u sjedećem položaju, okrenuti prema naprijed. 'Zamotajte' noge oko njegova torza kako bi održale ravnotežu, a jedan drugog držite za ramena ili donji dio leđa. Polako se ljuljajte naprijed-natrag dok se gledate u oči. Ovo je super za kontakt tijela i očiju, a s njim koji podržava vašu tjelesnu težinu, možete se usredotočiti samo na zadovoljstvo koje osjećate.

3. 'Čučanj'

Ako ste raspoloženi za tešku i brzu akciju, ovo je za vas. Spustite se na partnerov penis u čučnju, tako da su vam stopala ravno na krevetu, a možete upotrijebiti mišiće donjeg dijela tijela. Možda nećete biti u mogućnosti održati ovu poziciju dugo, ovisno o tome koliko su vam noge jake. No penis će moći penetrirati duboko za maksimalno zadovoljstvo. Isto tako, partner vam lako može doseći i dirati klitoris ili grudi.

4. 'Obrnuta kaubojka'

Na njemu ste, ali umjesto da se okrenete prema naprijed, okrenite se prema njegovim nogama da on dobije pogled na bokove i stražnjicu. Obrnuta kaubojka je poza u kojoj partner može lako dodirnuti klitoris ili se igrati s bradavicama za dodatnu stimulaciju. A ako ispružite leđa, njegov će penis vjerojatno moći trljati vašu G-točku.

5. 'Obrnuta kaubojka skupljenih nogu'

Obično tijekom seksa u pozi 'obrnute kaubojke' partner drži noge skupljene dok su vaše raširene oko njegovih. Ovdje on širi noge, dok vi svoje držite skupljene unutar njegovih. Kad su vam skupljene, i trenje će biti intenzivnije i ugodnije, a budući da ćete imati manje kontrole nad tempom i jačinom penetracije, on će upravljati akcijom, piše Health.

Najčitaniji članci