Lifestyle

Komentari 0

Pet znakova da je došlo vrijeme da osvježite svoju garderobu

Pet znakova da je došlo vrijeme da osvježite svoju garderobu

Potpuno je normalno ako vam odjeća nakon nekog vremena više ne pristaje isto. Ako se u toj odjeći više ne osjećate ugodno ni udobno, vrijeme je za ulaganje u nove komade.

1. Ormar vam je pun, ali potrebno vam je 30 minuta ili više da pronađete odjeću

U ormaru biste trebali imati dovoljno stvari koje apsolutno volite i u kojima se osjećate ugodno. Osjećaj neodlučnosti je jedno, ali borba jer nemate što odjenuti je drugo.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Više od 5 osnovnih komada vam više ne pristaje

Stvari se stalno mijenjaju, uključujući i našu težinu. Potpuno je normalno ako vam odjeća nakon nekog vremena više ne pristaje isto. Ako se u toj odjeći više ne osjećate ugodno ni udobno, vrijeme je za ulaganje u nove komade.

3. Osnovni komadi su oštećeni

Rupe, trajne mrlje ili nešto treće što vašu odjeću inače čini nesnošljivom. Ako toj odjeći nema pomoći, možda biste trebali razmisliti o shoppingu.

4. Odjeća vas ne inspirira

Umor od ormara je stvaran. Nedostatak interesa za ono što imate može biti pokazatelj vašeg životnog pogleda općenito. Udahnite novi izgled ormaru s nekoliko zabavnih, ali praktičnih komada.

5. Garderoba ne odražava velike promjene načina života

Postati mama, promijeniti karijeru, proći kroz osobni remont, raditi od kuće s punim radnim vremenom - sve to zahtijeva drugačiji pristup odijevanju. Ako otkrijete da ormar ne odražava doba u kojem se sada nalazite, to bi moglo biti vrijeme da napravite inventar, piše PureWow.

 

Najčitaniji članci