Obavijesti

Lifestyle

Komentari 153

Pila je vodu na prazan želudac 30 dana - evo što se dogodilo

Pila je vodu na prazan želudac 30 dana - evo što se dogodilo
1

Ovo je ispovijest žene koja je odlučila slijediti primjer žena u Japanu i piti vodu na prazan želudac mjesec dana. Zanimalo ju je što će se sve odgoditi u njezinom tijelu

VIDEO

Ovo je ispovijest žene koja je odlučila slijediti primjer žena u Japanu i piti vodu na prazan želudac mjesec dana. Zanimalo ju je što će se odgoditi i djeluje li to zaista na ljepši ten i vitkiju figuru. Vodu je pila odmah nakon buđenja.

- Došla sam u fazu života kada sam pomislila kako ne mogu imati manje energije, lošiju kožu i kosu. Tijelo mi je slalo signale da ne radi kako treba. Bila sam konstantno umorna. Morala sam nešto poduzeti. Proučila sam običaj kod Japanki koje vodu piju odma h ujutro na prazan želudac. Odlučila sam pokušati - ispričala je.

Ovo su njezini savjeti:

  • Popijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, na prazan želudac i prije pranja zuba. Ako vam je teško popiti toliko vode, krenite s jednom čašom pa polako pijte sve više dok ne dođete na četiri čaše.
  • Ništa ne jedite narednih 45 minuta.
  • Ništa ne pijte niti jedite dva sata nakon doručka, ručka i večere.

A ovo su promjene koje su se kod nje dogodile:

  • Osjećala se sve svježije i zdravije Nekoliko dana nakon što je počela s ispijanjem vode nakon buđenja, počela se osjećati nekako laganije. Kaže kako je osjetila da joj se tijelo lakše rješava toksina.
  • Ubrzao joj se metabolizam Kaže kako je prestala osjećati glad svakih sat vremena. Nestala je želja za grickalicama između obroka, osjetila je da ima sve više energije.
  • Izgubila je višak kilograma Kako više nije osjećala glad kao prije, jela je sve manje i riješila se suvišnih kilograma bez puno muke. Također, kako je imala više energije, počela je više vježbati.
  • Nestala je žgaravica Prije jutarnjeg ispijanja vode, patila je od loše probave i refluksa. Sve je to nestalo. Nestao je i osjećaj nelagode nakon svakog obroka.
  • Koža joj je počela izgledati sve ljepše Kaže kako su joj prije ljudi govorili da izgleda previše staro za svoje godine. Sada ima manje bora na licu, koža joj izgleda zdravo i blistavo te automatski izgleda mlađe.
  • I kosa izgleda ljepše i zdravije Nekad joj je kosa bila vrlo krhka pa je često pucala. Na šišanje vrhova je morala ići dva puta mjesečno. Sad više ne puca toliko i vrlo je sjajna.
  • Nestale su urinarne infekcije Ova žena tvrdi da joj je tretman vodom riješio urinarne infekcije bolje od bilo kakvog antibiotika. Više ne osjeća peckanje dok mokri.
  • Ojačao joj se imunitet Više nije toliko boležljiva kao prije, piše Bright Side.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise