Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Počela je vladavina Jarca - evo što to znači za znakove Zodijaka i zašto treba pripaziti na ljubav

Počela je vladavina Jarca -  evo što to znači za znakove Zodijaka i zašto treba pripaziti na ljubav

Mladi Mjesec 23. prosinca u sebi nosi sjeme novog početka. Dolazi do neke nove prilike, porasta entuzijazma, no pazite da ne pretjerate, odnosno da ne precijenite vrijednost neke situacije ili vlastite mogućnosti

VIDEO

S vladavinom Jarca koja započinje 21. prosinca ulazimo u razdoblje koje nas priprema za nove životne odluke. Simbolika ovog znaka svodi se na buđenje ambicija, ostvarenje ciljeva, odnose s autoritetima, donošenje važnih odluka vezanih uz karijeru, ali i uz ostala područja života.

POGLEDAJTE VIDEO: Djeca i horoskop

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Sada trebamo sigurnost, osjećaj da imamo čvrsto tlo pod nogama i da znamo kuda idemo i zašto želimo baš to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrijeme je da probudimo lidera u sebi, onog koji strpljivo i mudro gradi svoja postignuća. Onog koji razmišlja zrelo i postupa odgovorno.

Veći dio vladavine ovog znaka bit će popraćen retrogradnim kretanjem Merkura (29.12.-18.1.) te Marsa koji će trajati do 12. siječnja. U takvim konstelacijama imamo dojam da negdje kasnimo, suočavamo se s nekim zapletima ili nejasnoćama u komunikaciji, čekamo duže nego inače da se okolnosti raspetljaju i pokrenu.

Stoga je dobro biti strpljiv i ne forsirati ništa ako ne ide. Osim toga, to je vrijeme pripreme i planiranja za ono što slijedi u mjesecima koji dolaze.

Možda ćete imati dojam da ne vladate situacijom ili da nemate dovoljno resursa i informacija za odluku, no u tome i jest stvar. Pričekati, vidjeti, bolje isplanirati i pripremiti i ne donositi odluke koje ne možete ispoštovati.

Tri horoskopska znaka očekuje uspon u 2023. godini - saznajte kome se smiješe brak i novac
Tri horoskopska znaka očekuje uspon u 2023. godini - saznajte  kome se smiješe brak i novac

Očekuju nas i neki zanimljivi razgovor i susreti koji će nam dati novi uvid u stare probleme i pomoći u razjašnjavanju. Venera u Vodenjaku u ljubavi traži više slobode i opire se svim ograničenjima, pa je moguće da dođe i do nekih značajnijih promjena u ljubavnom životu, od novog odnosa koji naglo započinje, ali i vrlo brzo dolazi u iskušenje, do prilike da riješimo neke stare nesuglasice u braku ili vezi.

Na poslovnom planu kao da dolazi do neke velike pripreme planova koje namjeravamo ostvariti u narednim mjesecima, a neke i do kraja godine.

Zdravlje: kosti, zglobovi, zubi, koljena

Boja: smeđa i siva

Dragi kamen: garnet

Mladi Mjesec 23. prosinca u sebi nosi sjeme novog početka. Dolazi do neke nove prilike, porasta entuzijazma, no pazite da ne pretjerate, odnosno da ne precijenite vrijednost neke situacije ili pak vlastite mogućnosti.

Merkur od 29.12. donosi neke zastoje, odgode, promjene u posljednji tren, a s njim ćemo ući i u Novu godinu, pa je dobro vidjeti što možete ostaviti iza sebe. Ono što vam više ne služi, što nema mogućnost da se dalje razvija i raste, ostavite u staroj godini. Tako stvarate prostor za prihvat novih i boljih prilika u godini koja je pred vama.

Najveće snage i slabosti svakog znaka Zodijaka: Vodeni znakovi su emotivni, a vatreni odvažni
Najveće snage i slabosti svakog znaka Zodijaka: Vodeni znakovi su emotivni, a vatreni odvažni

Pun Mjesec u Raku 6. siječnja usmjerava nas na dom, obitelj, omogućuje nam da se povežemo s dragim ljudima i poboljšamo krvnu sliku nama najbliskijih odnosa. Želite podršku, trebate više razumijevanja, pružite to drugima, ali i tražite za sebe.

Od 12. siječnja Mars kreće prema naprijed i polako nam raščišćava put. Ono što smo htjeli, a nismo mogli ili znali ostvariti unatrag dva i pol mjeseca sada se pokazuje na način da možemo bez dvojbi shvatiti je li to za nas ili nije. U tome će pomoći i Merkur nakon 18. siječnja kada se i on pokreće prema naprijed.

Slika postaje jasnija i čišća. I sada možemo ući u vladavinu Vodenjaka koja nas uči kako sa što manje straha i s više slobode kretati u nove pobjede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru