Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Podrška: Trener se udebljao 32 kg da bi gubio kile s klijenticom

Alissa se borila s prekomjernom težinom cijeli život, a na početku njihovog projekta imala je 140 kg. Trčali su, podizali utege, slijedili strogu dijetu i bili jedno drugome podrška

VIDEO

Gubitak težine nije jednostavan, a to znaju svi oni koji su barem jednom u životu otišli na dijetu. Izbacivanje nezdrave hrane, vježbanje i motivacija stvari su koje tada ulaze u svakodnevicu.

Bez doručka se mršavi, ali je važan da bismo imali energije
Bez doručka se mršavi, ali je važan da bismo imali energije

Neke ljude pri toj bitci bodre treneri, a jedan od njih odlučio je otići korak dalje. Kada su u TV showu 'Fit to Fat to Fit' trenera Adonisa Hilla pitali bi li se udebljao i zajedno prolazio bitku s kilogramima s klijentom, on nije puno razmišljao.

- Ako to znači da ću spasiti nečiji život, definitivno - rekao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlučio se boriti zajedno sa svojom klijenticom Alissom. U četiri mjeseca trebao se udebljati 32 kilograma da bi bio na istoj kilaži kao što je ona. Alissa se borila s prekomjernom težinom cijeli život, a na početku njihovog projekta imala je 140 kg.

Adonis je jeo hamburgere i pomfrit, pio sokove te je prestao vježbati. Njegova predanost tome da se udeblja uzrokovala je zdravstvene probleme kao što je hipertenzija i počeo je imati problema sa šećerom.

Zbog zdravstvenih problema Adonis je morao usporiti s nezdravim navikama. Kada je stigao do cilja i udebljao se 32 kg počeli su zajedno gubiti kilograme. 

Smoothie zdravlja: Uz voće, čili i laneno ulje brže se mršavi...
Smoothie zdravlja: Uz voće, čili i laneno ulje brže se mršavi...

Trčali su, podizali utege, slijedili strogu dijetu i bili jedno drugome podrška. Nakon nekoliko mjeseci postigli su odlične rezultate. Alissa je izgubila oko 25 kg, a Adonis je imao 102 kilograma, kao i prije.

- Presretan sam. Nadam se da će naša borba pomoći i drugima koji se bore s pretilošću. Alissa ima još kilograma za izgubiti pa ona nastavlja bitku - izjavio je Adonis kojemu su nakon što se vratio na prethodnu kilažu, prestali zdravstveni problemi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adonis "No Excuses" Hill (@bodybyadonis)

Iz vlastitog iskustva, Adonis Hill je pokazao da ljudi mogu postići što god požele ako su dovoljno motivirani. Dodaje da je tu važna empatija i sposobnosti razumijevanja i dijeljenje osjećaja druge osobe. Ovim eksperimentom trener se nada da će podići svijest o rizicima pretilosti. 

- Da smo nastavili tim nezdravim putem, na kraju bi nas dočekalo samo groblje - zaključuje. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje