Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pogreške koje žene često rade s noktima pa ne izgledaju lijepo

Pogreške koje žene često rade s noktima pa ne izgledaju lijepo

S lijepim i uređenim noktima uvijek izgledate glamurozno, ali zbog nekih greški žene znaju izgledati lošije. Trenerica elegancije Anna Bey je objasnila na što treba paziti te što izbjegavati

VIDEO

Trenerica elegancije otkrila je svoje najbolje savjete kada je u pitanju manikura. Anna Bey je na YouTubeu podijelila stvari koje morate izbjegavati ako želite izgledati elegantno.

POGLEDAJTE VIDEO: Manikura za novorođenče?

Pokretanje videa...

Napravila manikuru novorođenčetu 00:53

Vaše su ruke često jedna od prvih stvari koje ljudi primjećuju na vama – stoga je važno da izgledaju čiste i njegovane. Kako biste bili sigurni da imate elegantne nokte, prva stvar je da ih često čistite.

- Nehigijenski nokti uvijek izgledaju loše, pogotovo ako imate duže nokte - kaže. 

Okrhnuti lak za nokte također ružno izgleda, rekla je trenerica elegancije.

-  To je ozbiljan problem jer ljudima signalizira da je žena lijena i da se ne brine za svoj izgled - objašnjava. 

- Nije katastrofa ako imate ispucane nokte jedan dan, ali dame, radi se o tome da vi hodate okolo s tim noktima i ako ih ne održavate to postaje problem - objašnjava Anna.

Ako same uređujete nokte kod kuće i nemate vremena da ih popravite svaki put kada dođe do pucanja, Anna preporučuje korištenje gel laka jer dulje traje.

Francusku manikuru za ljeto nosite u kombinacijama u boji
Francusku manikuru za ljeto nosite u kombinacijama u boji

Prelazeći na boje za nokte, Anna je rekla da postoje neke koje vrište elegancijom, a neke ne. Elegantne boje uključuju francusku manikuru - ali ako je napravljena na pogrešan način, može izgledati jeftino.

Stručnjakinja za eleganciju je dodala kako biste bili sigurni da vaša francuska manikura ne izgleda ružno, pazite da bijeli vrh ostane uski. Ostale elegantne boje uključuju klasičnu crvenu, bordo, nude boje i ružičaste nijanse te nijanse šljive.

Boje koje ne 'odaju eleganciju' i koje treba izbjegavati su sve koje izgledaju umjetno, kao što je plava, zelena ili narančasta. Tu je uključena i umjetnost na noktima koja zna izgledati djetinjasto ili jako napadno. 

- Osobno mislim da je nail art za djevojčice - objašnjava. 

Što se tiče duljine noktiju, uvijek se trebate držati kratkih ili srednjih noktiju ako želite izgledati elegantno jer želite da nokti izgledaju što prirodnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith