Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Pokazala je kako koji model bikinija stoji na njezinom tijelu

Pokazala je kako koji model bikinija stoji na njezinom tijelu

Modna influencerica se usredotočila na stilove bikinija koji laskaju svakom obliku tijela i koji su funkcionalni za sve, pa ih tako mogu nositi i punije žene koje ne mogu pronaći odgovarajući badić

VIDEO

Bilo da ste na moru ili se samo izležavate pokraj bazena, ključno je pronaći savršeni kupaći kostim. Zato je modna influencerica Ava Jules odlučila kupiti nekoliko ljetnih bikinija kako bi pokazala ovogodišnje omiljene komade.

POGLEDAJTE VIDEO: Bikini i plus size model

Pokretanje videa...

01:09

Usredotočila se na stilove koji laskaju svakom obliku tijela i koji su funkcionalni za sve. Počela je s markom Youswim, a Ava je opisala kako se ovi modeli oblikuju zajedno s vašim tijelom. Ona objašnjava kako se njihove veličine kreću od šest do osam različitih.

Gornji dio je uglavnom izrezan u stilu s širokim izrezom, a donji je visokog struka, što kompletu daje skroman, ali seksi dojam.

Sljedeći badić je Billa Bong. Ava ove bikinije opisuje kao svoj idealan stil. Donji dio savršeno sjeda na njezine bokove bez previše zarezivanja u kožu. Gornji dio su uglavnom grudnjaci sa žicom, koji pomažu u potpori - osobito ako imate veća prsa.

Sa stilom na plažu: Kombinacije saronga i badića sličnog tona
Sa stilom na plažu: Kombinacije saronga i badića sličnog tona

Kostimi marke Issa de' mar i Emma Mulholland on Holiday imaju rebrasti materijal i laskave detalje koji daju udobnost i bikini čine slatkim.

Za zabavne printeve i jednostavne krojeve, Ava je kupila bikinije od Everlanea. Rekla je da se osjećala vrlo samouvjereno dok ih je nosila.

Slijedi bikini Dippin Daisy. Bikini je uključivao nježne detalje, zbog kojih se Ava osjećala ženstveno. Frankies Bikinis joj je omiljena marka, iako njihove cijene mogu biti visoke. Ava je objasnila da uvijek trebate kupovati kada su na sniženju.

Isprobala je neke badiće bez naramenica, ali je istaknula da oni nisu uvijek funkcionalni za veća prsa.

Ava je predložila i Blackbough Swim, Grey Bandit i Pacsun koji imaju široki ovratnik ili top u stilu grudnjaka.

Jedan od njezinih omiljenih brendova, Kulani Kinis, ove sezone ima komade koji su oskudniji nego inače. Međutim, čak i kada se čini da kupaći kostim više otkriva, postoje načini da ga učinite udobnijim za svoj ukus.

Ava je isprobala i bikinije iz Stone Fox Swim i Butter and Hazel kako bi pokazala kako prednji dio donjeg dijela bikinija možete okrenuti prema natrag, tako da imate više pokrivenosti sprijeda.

11 modela badića za punije žene
11 modela badića za punije žene

Također, možete povećati veličinu donjeg dijela kupaćeg kostima koji ima visoko izrezanu tkaninu sprijeda i straga kako vam se strane ne bi previše urezivale u kožu.

Za više modela pogledajte video:

Na kraju, Ava je pokazala badiće iz Riot Swima. Njezin omiljeni komad ovog bikinija je donji dio visokog struka i raskošni jednodijelni komadi, piše The Sun.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku