Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

'Pomladite se': Skinite godine pomoću bronzera u boji kože

'Pomladite se': Skinite godine pomoću bronzera u boji kože
1

Instantni sjaj - prije tzv. brončanoga konturiranja dobro hidratizirajte kožu, osobito ako je formula u prahu, te prilagodite bronzer vašoj puti. Možemo ga nositi i solo...

VIDEO

Uskoro završava doba bijele puti, čime su i klijentice sve više željne eksperimentirati sa šminkom. Prvi je na listi želja, očekivano, prekrasan bronzer. Žene obožavaju bronzer jer im daje efekt osunčanog tena, pa izgledaju mlađe i zdravije, počinje vizažistica Ena Čavlović. 

Parfumerije i drogerije uglavnom nude svijetlu i tamniju nijansu. Treba paziti da lice ne djeluje kao da imamo mrlje i upravo zbog toga bronzer je najljepši kad ima sjajne čestice koje privlače sunce jer izgledamo kao da smo danima bili na otvorenom. Možemo ga nositi i solo, on je super kad nam se ne da puno šminkati.

Zato treba dobro hidratizirati kožu, osobito ako je formula u prah varijanti - predlažemo pojačanje nekim dobrim serumom koji ima aktivne sastojke za vlaženje kože tijekom cijelog dana. On neka uz kremu čini podlogu koja će trajati satima. S dolaskom toplijeg vremena u fokus ulaze i kreme za matiranje koje reguliraju proizvodnju sebuma te razni inovativni koncentrati koji obnavljaju kožu tijekom boravka na suncu. Pritom ne zaboravite zaštitni faktor.  

Fotolia

- Nanesite bronzer na sredinu jagodica te na mjesta gdje prirodno potamnite, uglavnom su to sredina čela, brada i vrh nosa. Ovdje ću spomenuti i highlighter, koji je zapravo idealan u simbiozi s bronzerom. On se nanosi nakon bronzera, iznad jagodične kosti, a možete ga natapkati i na teksturu bronzera. Uz zlaćani ten trenutačno imamo na biranje i slične nijanse poput osunčane žute koja čini zanimljiv spoj upravo s brončanim tonovima. Za takve neobične boje sjenila odlične su kremaste teksture koje danas nudi sve više kozmetičkih brendova - kaže vizažistica.

- Žuta ide na unutarnji dio oka za otvaranje pogleda, a zlatna na vanjski za dašak glamura. Kad radim sa zlatnim sjenilom, prije toga napravim konturu oka bronzerom, boja djeluje efektnije. Možete isprobati još jedan trik - malo sjenila koje ste stavili na oko stavite na vrh jagodica - dodaje.

Usne neka krasi neko nježno sjajilo ili bež ruž, moraju djelovati prirodno, dodaje Ena. Obrve trebaju biti prirodne, možete ih samo lagano iscrtati olovkom u tonu kose.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje