Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Pomozite im - bez vaše pomoći ovi će psi zasigurno umrijeti

Ovi mališani nemaju baš nikoga na svijetu i jedino ih dobri ljudi koji su ih spremni udomiti mogu spasiti od eutanazije. Većina ima samo još par dana života...

24sata
Foto: 24sata
34 komentara

Njih 11 treba vašu pomoć. Bill, Žućka, Maca, Mrva, Fred, Smećka, Dara, Crna, Jure, Floki i Beti na vratima su smrti. U skloništu za životinje Pokupsko Cerje broje svoje zadnje dane, "zahvaljujući" neodgovornim vlasnicima koji su ih napustili. Svi su oni gladni ljubavi i ljudske pažnje te spremni učiniti sve kako bi postali vaš novi član obitelji, no u nedostatku drugog rješenja zadovoljit će se i privremenim smještajem koji će ih spasiti od eutanazije.

Zahvaljujući angažmanu čitatelja u rubrici Udomi me velik broj pasa već je spašen i sretno udomljen, a sada vas molimo da otvorite svoja srca i pomognete i ovim nedužnim životinjama koji imaju samo jednu želju - živjeti.

U galeriji pogledajte fotografije pasa koji mogu postati vaš najbolji prijatelj, a obratite pažnje i na rokove za eutanaziju te učinite veliko humanitarno djelo. Za spas njihovih malih života nazovite 098/457417 ili 091/6106578.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message