Lifestyle

Komentari 20

Ponosno pokazala pun frižider gotovih jela za sina (30): Zašto mu kuhaš kad ne živi s tobom?

Ponosno pokazala pun frižider gotovih jela za sina (30): Zašto mu kuhaš kad ne živi s tobom?

Mama se na Facebooku pohvalila punim frižiderom već pripremljenih jela, ali ubrzo su ju šokirali komentari. Ljudima nije jasno zašto kuha za 30-godišnjeg sina koji više ni ne živi s njom

Moj sin zna da uvijek može doći po gotov obrok, iako više ne živi sa mnom. Zna da u frižideru ima širok izbor. Ako ja mogu, možete i vi. Potreban je samo jedan dan mjesečno, napisala je neimenovana mama u Facebook grupi 'Moms Who Cook & Bake' uz fotografiju svog frižidera.

POGLEDAJTE VIDEO - greške u kuhanju riže:

Na fotografiji se vidi kako je frižider pun pripremljenih jela i ona je očito bila ponosna na svoj trud.

Ipak, ubrzo nakon objave uslijedio je šok kada je vidjela komentare. Kako je većina komentara bila negativna, morala je isključiti komentiranje na objavi.

Kasnije je objasnila i zašto je ugasila komentare.

- Ova objava trebala je poslužiti kao inspiracija, a ne da me ljudi osuđuju. Isključila sam komentare jer mi je previše negativnosti. Sve vas volim, život je divan bez obzira na sve - napisala je u dodatnoj objavi.

Iako je primila 'tonu' negativnih komentara, bilo je i onih koji su je pohvalili te su je nazvali divnom majkom, piše The Sun.

- Nadam se da ću i ja tako za svog sina jednog dana spremati hranu jer obožavam kuhati - pisalo je u jednom o komentara.

- Moja mama je ista kao vi, uvijek me hrani iako i ja imam preko 30 godina - komentirao je još jedan 'gladni' sin.

Najčitaniji članci