Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Ponovno u svijetu 'dejtanja': Izađite s nekim tko nije vaš tip

Ponovno u svijetu 'dejtanja': Izađite s nekim tko nije vaš tip
1

Nemojte iskorištavati druge samo kako bi preboljeli, prvi pozovite partnera na izlazak i upoznajte nekoga tko nije vaš "tip" kako bi izbjegli uspoređivanje s bivšim

VIDEO

Nakon bolnog prekida dugogodišnje veze često je teško ponovno biti sam. Nakon oporavka javlja se novi problem - kako upoznati potencijalnoga partnera te što činiti, a što ne činiti na spojevima. Iako niste bili u potrazi za novom ljubavi već dvije, pet, deset ili više godina, nemojte pretpostavljati da su se pravila promijenila. Iako danas postoji mnogo otvorenih veza, prijatelja s povlasticama i sličnih konstrukcija odnosa, na vama je da pronađete ono što vama odgovara. Stoga slijedite svoja pravila i pokušajte pronaći nekoga tko se s njima također slaže.

Bivši partner ne mora ništa znati

U redu je ako ste ostali u dobrim odnosima s prethodnim partnerom, pa čak i ako ste prijatelji. No ta činjenica ne bi vas trebala ometati u potrazi i stvaranju novih odnosa. Ako ste ozbiljno odlučili da je vaša veza gotova, ne razgovarajte s bivšim o novim spojevima, već ga kao prijatelja obavijestite tek nakon što odnos postane ozbiljniji. Na taj način ćete moći biti objektivni i posvećeni.

Izađite s nekim tko nije vaš "tip"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je vrijeme nakon prekida idealno za eksperimentiranje i pronalaženje onog što vam odgovara. Nemojte se ograničavati, jer da je izbor vaših "tipova" bio tako dobar, još uvijek bi bili u vezi. Pokušajte pronaći nekoga tko je potpuno različit od vašeg bivšeg ili bivše, pa će tako biti manje prilika za uspoređivanje te upoznavanje nečeg novog.

Napravite prvi korak

Iako to dugo niste radili, ne ustručavajte se. Upravo vam sramežljivost može dati poseban šarm pri pozivanju nekoga na izlazak. Možete reći nešto poput "već dugo nisam ovako nešto učinio, no činiš mi se jako simpatično i drago". Uostalom, ako to ne učinite možda ćete propustiti priliku da upoznate nekog idealnog za sebe. Većina ljudi će na tako nešto reagirati pozitivno i bit će polaskana, čak i ako nisu zainteresirani.

Bez pretjerane analize

Ako ste navikli biti s nekim i imali uspostavljen način komunikacije, ne pretjerujte u analizi ili razumijevanju nekog novog. Upoznavanje treba biti spontani proces u kojem je važnije kako se netko ponaša od onog što govori. Budite direktni i otvoreni, pa ćete smanjiti mogućnost da vas se pogrešno protumači te dajte do znanja što vam odgovara, a što ne.

Ne koristite nekoga za preboIijevanje

Ako promatrate nekoga samo iz razloga što vam je dosadno i želite što prije prestati razmišljati o bivšem, ne činite to. Osim što mu nećete dati pravu priliku, možete duboko povrijediti čovjeka kojemu se zaista sviđate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'