Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Poriluk je mnogo mirisnija zamjena za luk i češnjak

Ne volite li miris luka, kao podlogu za pirjanje umjesto luka i češnjaka možete rabiti na ploške narezani poriluk i narezano korjenasto povrće

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Da bi vam oči što manje suzile tijekom usitnjavanja luka, prije pripreme ga stavite u hladnjak na sat vremena. Možete ga i kratko izmiksati u multipraktiku. Odaberite dasku za rezanje na kojoj ćete rezati isključivo luk kako druge namirnice ne bi poprimile njegov prodoran miris. Ne volite li miris luka, kao podlogu za pirjanje umjesto luka i češnjaka možete rabiti na ploške narezani poriluk i usitnjeno narezano korjenasto povrće poput mrkve, celerova korijena ili stabljike.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message