Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Posao stiže Biku u proljeće, a flerta i izlazaka neće manjkati

Posao stiže Biku u proljeće, a flerta i izlazaka neće manjkati
4

Iskoristite prvu polovinu godine kako biste se što više zbližili s partnerom, a slobodni bi mogli pronaći nekoga. Ljubav cvate u svibnju, kao i posao

VIDEO

Vaše će odluke u novoj godini biti razumnije, a vještine i znanje koje ste usvojili u 2015. sad će vam koristiti više nego inače. U 2016. godini lakše ćete napredovati jer ste izašli iz dvogodišnjeg nepovoljnog razdoblja. Već u siječnju hvatate dobar poslovni zalet, iako računajte i na teškoće u razumijevanju s kolegama zbog retrogradnog Merkura. Kreativnost će posebno biti naglašena u travnju, svibnju i lipnju. Odlično ćete se snalaziti u stresnim situacijama, a probleme rješavati u hodu. Kolege će se u velikoj mjeri oslanjati na vas i slijediti vašu viziju poslovanja. 

U  poslovne akcije krećete punom parom i u ljetnim mjesecima kad će Merkur biti u Djevici pa ćete ući u isplative poslovne angažmane, pri čemu je zaštićeno sve u vezi trgovine, inozemstva, medija, sporta i umjetnosti. Od 10. rujna Jupiter ulazi u vaše polje posla, a to automatski otvara priliku za napredovanjem. Stoga će druga polovina godine biti odskočna daska za mnoge među vama. Nezaposleni bi se tada mogli zaposliti i dobiti posao koji će ujedno biti i dobro plaćen. Već u siječnju ili ožujku ćete se zaljubiti, no tijekom travnja mogli biste čuti glasine o partneru, a to bi vas moglo udaljiti od njega. Ne nasjedajte na neprovjerene tračeve i radije poslušajte što vam partner ima za reći! Bračni odnosi i veze prolazit će kroz lijepo razdoblje u prvoj polovini godine, pa slijede fatalna poznanstva, zaruke ili vjenčanja. Tijekom proljetnih mjeseci neki će razmišljati o proširenju obitelji. Kad će Venera u svibnju biti u vašem znaku, slobodni Bikovi će se zaželjeti izlazaka i flerta pa će češće odlaziti u noćne provode koji će završavati novim poznanstvima. Kontakte ćete sklapati i u trgovini, redu na pošti ili tramvaju, a osoba koju upoznate putem interneta mogla bi vam se brzo uvući pod kožu. Zajedničko ljetovanje s partnerom u kolovozu bit će pun pogodak jer će vam goditi promjena mjesta boravka, dok se početkom rujna i listopada pripazite svađa ili prekida veze. Studeni i prosinac vas ponovno približavaju jedno drugom. U drugoj polovini godine nekima nije isključena simpatija na radnome mjestu i velika zaljubljenost koja će pokrenuti lavinu tračeva među kolegama, ali se ne biste trebali na to obazirati. 

Za mnoge će biti fatalan i mjesec prosinac kad će se mnogi parovi još više zbližiti, a oni u braku privesti kraju neslaganje i razmirice. Ako ste sami, i taj mjesec može biti presudan za upoznavanje osobe koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Bit ćete sretni i zaljubljeni. Zbog Saturnova utjecaja u Strijelcu tijekom cijele godine bit ćete osjetljiviji i skloniji nervozi. Vodite računa o svojem zdravlju, ne naprežite se preko svojih granica i ne zanemarujte znakove koje vam šalje tijelo. Vitalni i zdravi bit ćete najviše u drugoj polovini godine, izuzev razdoblja od 7. 3. do 27. 5. te od 9. 11. do 19. 12., kad biste mogli imati problema s kroničnim tegobama ili mnogo energije trošiti oko brige za zdravlje nekog vama bližnjeg.

Sretni dani: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

27. siječnja, 6. veljače, 15. svibnja, 8. srpnja, 22. studenoga, 2. prosinca

Zdravlje

Često ćete patiti od tjeskobe ili unutarnje napetosti, stoga vam preporučujemo češći odmor, a ljetovanje na moru doslovno će vas preporoditi. Pripazite na grlo, glasnice i štitnu žlijezdu! Izbjegnite hladne i gazirane napitke.

Posao

U prvoj polovini godine sve se može dogoditi, od ljubavi na prvi pogled, trudnoće pa do vjenčanja onima koji su u vezi. Ako ste osamljeni, što više izlazite kako biste si omogućili priliku da nekog upoznate.

Ljubav

Pozitivne okolnosti omogućit će vam da postignete više nego što ste se nadali. Otvaraju vam se povoljnije prilike na financijskom planu - možda se posao u koji ste dugo ulagali napokon počinje isplaćivati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana