Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

'Potrošila sam 22 tisuće kuna kako bih na porodu bila seksi'

Emma Ford je Instagram influencerica iz Alabame kojoj izgled znači jako puno, a novac za to da se na porodu osjeća poželjno potrošila je na profesionalno šminkanje, wellness dan, ekstenzije trepavica

VIDEO

Upoznajte glamuroznu mamu koja je ušla u porodilište kako bi rodila u potpeticama, kompletnom makeupu i sređena - što ju je koštalo vrtoglavih 3300 dolara (oko 22 tisuće kuna). 

Emma Ford (34) htjela se 'osjećati seksi' kada je 6. siječnja rodila svoje drugo dijete - Solomona Kennetha Forda, dogovorenim carskim rezom.

Tek kad sam drugi put rodila shvatila sam što je teško dijete
Tek kad sam drugi put rodila shvatila sam što je teško dijete

Od iznimne joj je važnosti bilo da porod prođe savršeno nakon što je u studenom 2016. godine imala užasno iskustvo s prvim porodom. Tada je rodila sina Samuela, no posljedica poroda bio je gubitak jednog jajnika i psihološka trauma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na što je potrošila novac?

Emmin beauty režim prije porođaja bio je detaljno isplaniran i razrađen, a u prilog joj je išlo to što je točno znala koji će dan roditi. Spa dan u wellnessu prije porođaja koštao ju je 2900 kuna. Outfit koji je nosila, uključujući i Michael Kord torbicu, košta 3900 kuna. 

Prije poroda išla je sa suprugom na tzv. babymoon preko vikenda - kako bi se opustili i zabavili, a to su platili oko 8000 tisuća kuna.

Ekstenzije za kosu, njihova ugradnja, pranje kose i frizura koštali su nevjerojatnih 6900 kuna, dok je cijena profesionalnog šminkanja iznosila 1000 kuna, piše The Sun. 

Deset fotografija prije i nakon trudnoće dokaz su čuda života
Deset fotografija prije i nakon trudnoće dokaz su čuda života

Majka dvoje djece rekla je kako joj nije žao potrošiti novac za ugađanje sebi i uživanje te smatra da je to bitno u delikatnom razdoblju kao što su trudnoća i babinje.

Profesionalno šminkanje za rađaonu

- To je vrlo poseban trenutak i željela sam da sve bude savršeno - izjavila je.

Emma koja je ranije radila kao prodavačica automobilskog osiguranja, a sada je Instagram influencerica i njezin suprug Samuel Ford (34) za sebe kažu da nisu bogataši, no mogu si priuštiti ugodan život.

Tijekom trudnoće objavljivala je svoje fotografije na Instagramu, otkrivajući koliko joj je važno lijepo izgledati u u drugom stanju, a to joj je bilo i prioritet čak u rađaoni.

- Doista vjerujem da kad se osjećate dobro i izgledate dobro, odmah i pozitivno zračite i privlačite pozitivne stvari - objasnila je svoje razmišljanje Emma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:51
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi