Lifestyle

Komentari 20

Poza u kojoj će grudi izgledati 'prpošno' na svakoj fotografiji

Poza u kojoj će grudi izgledati 'prpošno' na svakoj fotografiji

Ovaj trik koriste mnoge svjetski poznate žene kad se fotkaju za svoje Instagram profile, posebno kad su u bikinijima, poput Kourtney Kardashian, Leigh-Anne Pinnock, Belle Hadid i Lottie Moss

Influencerica Danae Mercer (33) iz Dubaija svojim je objavama prikupila oko 2,4 milijuna pratitelja na Instagramu. Tamo savjetuje kako jednostavne promjene u poziranju, rasvjeti i outfitu mogu 'dramatično promijeniti način na koji influencer izgleda na društvenim mrežama'.

Između ostalog je otkrila kako da grudi izgledaju prpošnije. Radi se o 'kao slučajnom' podizanju obje ruke u zrak. Nešto nalik popravljanju frizure.

- Vrlo je jednostavno. Odjenite usku majicu ili bikini, podignite ruke i prekrižite ih iznad glave pa udahnite. Ovo je savršena poza za stvaranje iluzije podignutih grudi - objasnila je u videu, u kojemu je pokazala i nekoliko trikova kako nositi bikini da tijelo u njemu bolje izgleda.

- Jeste li ikada primijetili da su ruke često iznad glave na internetskim fotkama? Djeluje kao prirodni 'lifting' za dame. Ubacite uz to malo tradicionalnog poziranja; leđa su ravna, prsa ispupčena, nema disanja, i bam, dobili ste odličan snimak - dodala je.

Kaže kako ovaj trik koriste mnoge svjetski poznate žene kad se fotkaju za svoje Instagram profile, posebno kad su u bikinijima, poput Kourtney Kardashian, Leigh-Anne Pinnock, Belle Hadid i Lottie Moss.

Danae predlaže još jednu pozu za sličan učinak na grudi kod koje se jedna ruka stavi na bok, a druga podigne iznad glave. Zgodno je i držanje tijela kad se jedna ruka prekriži ispod grudi i zapravo ih podiže dok je druga u visini uha, prenosi Daily Mail.

Najčitaniji članci