Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Poziv starog prijatelja zapravo je razgovor uma

Poziv starog prijatelja zapravo je razgovor uma
1

Od snova do neobjašnjive zabrinutosti za bližnje, razgovor mislima je iskusila većina, a 'odašiljač' i 'prijamnik' komuniciraju moždanim valovima

VIDEO

PARAPSIHOLOGIJA KAO ALAT ŠPIJUNAŽE
U bivšem SSSR-u parapsihološke aktivnosti imaju dulju prošlost nego u SAD-u. To potvrđuju iskazi dr. M. Ryzla, koji je prebjegao iz Praga u Ameriku te otkrio ciljeve parapsihologije - korištenje u špijunaži, kao vrste oružja te uspostavljanje telepatske veze za brzo prosljeđivanje informacija.
RUSI DOKAZALI 'MENTALNI RAZGOVOR' IZMEĐU KAMENSKOG I NIKOLAJEVA
Rusi su izveli nevjerojatan eksperiment s biofizičarom Kamenskim i novinarom Nikolajevim. Kamenski je bio u Sibiru, a Nikolajev u Moskvi, a skup znanstvenika nadgledao je pokus. Rezultati su pružili sjajan dokaz mentalne komunikacije između njih dvojice. U jednom testu Nikolajev je točno opisao šest predmeta koji su dani Kamenskom.
DOKAZ PROTIV KOJEG SE NE MOŽE?
Pobornici tvrde da je u pokusu s Kamenskim i Nikolajevim nepobitan dokaz to što su i instrumenti potvrdili da je uistinu bila riječ o nečemu paranormalnom. Priključili su Nikolajeva na EEG. Valovi u njegovu mozgu počeli su se mijenjati čim je Kamenski počeo prenositi mentalne slike.
ZLE SLUTNJE KAO UPOZORENJE
Osjećaj komunikacije izdaleka poznat je većini ljudi, a najčešći primjer su ničim izazvane uznemirujuće misli koje obuzmu čovjeka o nekom bliskom tko je daleko. Poslije se pokaže kako je taj netko stradao ili obolio točno u vrijeme u kojem su prijatelja počele opsjedati slutnje.
GENETIKA USKLAĐUJE PRIJAMNIKE
Poznati su slučajevi telepatije u blizanaca i njihova “tajna” povezanost. Britanska istraživanja su pokazala da geni ipak imaju ulogu u tome - rezultati govore da telepatske sposobnosti ima jedan od petero identičnih, a u dvojajčanih blizanaca rezultat je bio pozitivan u jednom od deset slučajeva.
ŽENE SU SKLONIJE TELEPATIJI
Žene su češći “primatelji” telepatije od muškaraca, zaključak je znanstvenika. To povezuju s tim što su žene osjećajnije te što se više oslanjaju na intuiciju. Telepatska komunikacija najrjeđe je prisutna među starijim ljudima.
KRVNI TLAK PORASTE OD RAZMIŠLJANJA
Istraživač S. Figar otkrio je kako nakon intenzivna razmišljanja o nekom čovjeku  krvni tlak u “primatelja” raste. Iako je promjena neznatna, točno ju je izmjerio pletizmografom.
POZIV KOJI JE VIŠE OD SLUČAJNOSTI?
Učestali primjer telepatije koji je iskusila većina ljudi je telefonski poziv, SMS poruka ili e-mail od nekoga o kome su intenzivno razmišljali trenutak prije, ili snovi o čovjeku kojeg su sutradan sreli.
SAD TAJI, RUSI OBJAVILI REZULTATE
Krajem '50-ih godina prošlog stoljeća francuske novine raspisale su se o uspješnim telepatskim testovima na zaronjenoj američkoj podmornici “Nautilus” i brodu na obali. Unatoč poricanju američke mornarice Sovjeti su glasine uzeli ozbiljno i objavili djelomične rezultate svojih istraživanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...