Lifestyle

Komentari 1

Pozovite prijatelja na piće, pa mu zahvalite na tom bogatstvu

Pozovite prijatelja na piće, pa mu zahvalite na tom bogatstvu

Pravi prijatelji čine nas sretnijima, samosvjesnijima, pomažu da rastemo i mijenjamo se i bitno utječu na naše mentalno, ali i fizički zdravlje, jer kad s nekim podijelimo probleme i tjeskobu, oni se smanjuju

Danas živimo u kompliciranom svijetu, prepunom nesloge, diskriminacije, nedostatka povjerenja, lošeg postupanja i komunikacije, dok se u mnogim situacijama na sve to nadovezuje i ljutnja, pa i osjećaj mržnje. Došlo je vrijeme u kojem su mir i prijateljstvo vrlo malo prisutni i sve manje ljudi povezuju.

POGLEDAJTE VIDEO: Marija i Jan veliki su prijatelji 

Zbog toga su Ujedinjeni narodi odlučili današnji dan posvetiti Danu prijateljstva. Prijateljstvo je iznimno važno, ljudska psiha ima velike koristi od zbližavanja s drugima.

Pravi prijatelji čine nas sretnijima, samosvjesnijima, pomažu da rastemo i mijenjamo se i bitno utječu na naše mentalno, ali i fizički zdravlje. Kad imate s kim podijeliti probleme, tugu i tjeskobu,. njihov teret često postaje manji i manji je rizik od toga da će negativni osjećaji potaknuti razvoj bolesti.   

Zato danas zagrlite prijatelja ili kolegu na poslu koji su vam važni u životu. Poklonite mu čokoladu ili ga odvedite na piće. Budite zahvalni što su baš s vama bliski, jer je to možda i najveće bogatstvo koje čovjek ima, osim zdravlja.

Najčitaniji članci