Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Pratio se cooking show i guštalo se u hrani, a kasnije su mnogi zapjevali uz hitove Detoura

Pratio se cooking show i guštalo se u hrani, a kasnije su mnogi zapjevali uz hitove Detoura
23

Osim gastro ponude restorana na festivalu, posjetitelji su uživali i u cooking showu poznatog chefa Maxa Todorova. Tu je bio i modni buvljak Bazaar by Miss7 & ReStyloh gdje su se kupovale krpice

Festival dobre klope i glazbe Chill&Grill, na koji je najbolje doći kroz prvi ulaz na jezero iz Horvaćanske, prava je destinacija za vikend druženje.

Večeras je na pozornici nastupio Detour i rasplesao okupljene. Osim sjajnog glazbenog programa tu je bila i bogata gastro ponuda koju nude restorani Kitchen & Grill PLAC, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Maredo, Wok by Matija i Jack 'n' Bowl i El Toro Restaurant & Bar. Ljubitelje slatkog su oduševili stručnjaci iz palacinke.hr.

Na Chill&Grillu mnogi su pratili cooking show pastry chefa Maxa Todorova OXBO restorana Double Tree By Hilton koji je pripremao vrhunske delicije. Pripradnice ljepšeg spola uživale su u modnom buvljaku Bazaar by Miss7 & ReStyloh gdje su se mogle pronaći odlične krpice izlagača, među kojima su i poznata lica sa scene.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA CHILL&GRILLU:

chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill chill&grill Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu Zagreb: Grupa Detour nastupila na Chill&Grill festivalu na Jarunu