Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Orijent M. Vuice, MAK-ov 'Pret a Porter' i seksepilan Zigman

Orijent M. Vuice, MAK-ov 'Pret a Porter' i seksepilan Zigman
48

Teo P. spojio je muške i ženske elemenate, a Lokomotivu je inspirirao vintage. M. Vuica otkrila je orijentalnu kolekciju, dok je Zigman ciljao na ukupan seksi dojam

VIDEO

Teo Perić je za ovogodišnju kolekciju splitske modnu kuće MAK ispričao  priču o muškom i ženskom odijevanju istovremeno. Tako su se žene našle u hlačama, a muškarci u suknjama, kao u slavnom mjuziklu Victor Victoria. Vuneni materijali u kolekciju kombiniraju se sa svilom i muslinom, u pomalo retro looku. Ipak, nije izostalo niti modne klasike, koja se očitovala u muškom sakou na duplo kopčanje, kao i u ženstvenom vunenom kaputu.

Korzet u stilu 50-ih i Christine Hendricks na pistu je donio dašak seksepila. Romantično i muževno, ženstveno i kruto, modni svijet MAK-a pun je suprotnosti koje odlično funkcioniraju.

Brend Lokomotiva dizajnera Luke Grubišića i Lane Puljić čije je zaštitno lice Bojana Gregorić kolekcijom se usprotivio modnim trendovima. Iznimno nosiva kolekcija inspirirana je vintage odjevnim komadima. Reviju je uz zvuke DJ-a otvorila Bojana Gregorić u seksepilnom sakou s dubokim dekolteom. Crna boja bila je nit vodilja i osnova kolekcije. Neobični kaputi, crne haljine ispod koljena i zatvorene bluze prikazale su tzv. čedni look, a prikazani su i military komadi, kao i casual kreacije u kojima se obična majica kombinira s bogatom suknjom od tila.

Matija Vuica ove se godine okrenula mat nijansama i svili, koju je sama bojala kako bi dobila jedinstven i željeni efekt. Kolekcijom dominiraju maslinasto zelene, sive, crvene i ljubičaste tonove. Osim u svili, haljine je predstavila i u čipki koju je također obojala. 

Orijentalno inspiriranu kolekciju čine vrlo seksepilni odjevni komadi koji se pripijaju uz tijelo, duboki izrezi koji otkrivaju trbuh, noge i grudi, kao i metalni komadi koji su ušiveni na kreacijama te se nose kao ukras na glavi.

Juraj Zigman kombinirao je rese, sjajne materijale, til, šljokice, vunu i pamuk te iskrojio seksepilne kratke haljinice. Elegantne hlače na crtu otkrio je u sjajnim materijalima i prljavo ružičastoj boji, a teže zimske komade poput jakni i kratkih sakoa kombinirao je s prozirnim dugim suknjama ili kratkim suknjama od tila. 

Kratke kožne jakne redizajnirao je u kapute tako da je na njih našio pamučne i vunene materijale koje padaju kao repovi, a većinu kolekcije čine ultra kratke haljine u zimskoj sivoj, crnoj i bijeloj boji.

Volani, nabori i asimetrični krojevi s neobičnim izrezima na leđima te metalne niti ukrasile su većinu osebujnih Zigmanovih kreacija. Drugi dio kolekcije donio je na pistu pomalo rockerski stil u koži i dugim haljinama koji također nije bio lišen seksepila. Uz ritmove Dubioze Kolektiv Zigmanovi modeli izazvali su ovacije publike u završnom predstavljanju

Prvu večer imali smo prilike vidjeti mješavinu stilova, od gotike Hippy Gardena do simbola daleke Rusije modnog dvojca ELFS. Kako je bilo i detaljnije o kolekcijama možete pročitati u našem članku. 

Drugu večer svoje kreacije predstavila je elegantna Linea Exclusive, Anamarija Asanović, Monika Sablić i Borna & Flis. Sve detalje o kolekcijama možete pročitati ovdje.

Pročitajte više u specijalu Fashion Report.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku