Lifestyle

Komentari 1

Prava holivudska ljubav: Goldie i Kurt otkrili tajnu svoje veze

Prava holivudska ljubav: Goldie i Kurt otkrili tajnu svoje veze

S obzirom da brakovi u Hollywoodu obično ne traju dugo, skoro 40 godina zajedništva Goldie i Kurta uistinu je uspjeh vrijedan divljenja. Njihovo objašnjenje poprilično je jednostavno

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su od 1983. godine. Oboje su prije toga imali brakove i razvode i možda je i to jedan od razloga zašto toliko dugo traju.

POGLEDAJTE VIDEO:

U nedavnom intervjuu u emisiji CBS Sunday Morning otkrili su kako je to surađivati, kako su se upoznali (na snimanju filma iz 1968., The One and Only, Genuine, Original Family Band) i što ih je održalo zajedno sve ove godine. Hawn je rekla da nema neke tajne za dulji brak. Kaže da je najvažnije "da oboje želite biti zajedno".

- Bio je jako premlad za mene, imala sam oko 20, a Kurt 15 godina. Tada sam izlazila sa starijim muškarcima - ispričala je Goldie o njihovom prvom susretu na snimanju filma iz 1968., The One and Only, Genuine, Original Family Band.

Nakon što su se opet sreli, nisu tražili vezu, jer su oboje imali svježe razvode iza sebe.

- Ja sam bio u takvom stanju da sam u vezama stvarno bio grozan. A ako bi me netko mogao izdržati takvog, onda je možda i postojala šansa za nešto više - prisjetio se Kurt, a Goldie je odmah rekla da ne misli da je bio prema njoj grozan.

Kurt joj je odgovorio da nije bio ni u najboljem stanju jer je na njihovom prvom izlasku bio jako mamuran.

Oboje su imali jako uspješne karijere, a otkrili su i kako nikad ne komentiraju svoje uloge među sobom.

Dotaknuli su se i tajne svoje dugogodišnje sretne veze.

- Mislim da nema nikakve tajne. Jedino je važno da želite biti zajedno - zaključila je Goldie, a Kurt se složio s njom.

Najčitaniji članci