Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Prava veza ili samo avantura: Prepoznaj znakove na vrijeme

Seks vam je super i odlično se slažete, ali ako sve staje na tome stvari su jasne - on s vama ne želi ništa više od toga, kao ni ako vas ne upozna s prijateljima

Allmoviephoto.com
Foto: Allmoviephoto.com
20 komentara

Iako nisu poznati po svom planiranju unaprijed, muškarcima neće biti nikakav problem planirati s vama skorašnju budućnost ako im se doista sviđate i ako žele biti s vama. No ako niste uključeni u njegove planove dulje od mjesec dana, vjerojatno će vaša veza kratko trajati. 

Nije vas upoznao s prijateljima

Ako vas ne želi upoznati s prijateljima, to može ukazivati kako misli da upoznavanje nema smisla jer vaša veza ionako nema budućnosti. Misli li s vama ozbiljno upoznat će vas s ljudima koji su mu najbliži pored obitelji. 

Nalazite se samo zbog seksa

Temelji li se vaša cijela veza na seksu, onda imate problem. Ako vaš partner ne razmišlja o odlasku u kino ili šetnji po plaži to zapravo znači da vašu vezu doživljava kao ljetnu avanturu koja će završiti s prvim znakovima jeseni. 

Obitelj je zabranjena tema

Upoznavanje roditelja je velika stvar i jasan znak da je veza postala ozbiljna. No ako vašem partneru ne pada na pamet da dan provedete s njegovom obitelji vrijeme je da sami sebi priznate da taj odnos ne vodi nečemu ozbiljnijem. 

Kakav razgovor? On misli samo na seks

Prava veza temelji ne temelji se samo na seksu, već na konstruktivnom razgovoru. Ako ne razgovarate ne znate puno jedno o drugome pa ni ne možete odrediti kamo vaša veza vodi i dijelite li iste interese i ciljeve u životu. 

Spomenuli ste vezu, a on promijenio temu...

Onog trenutka nakon što ste vi pitali na čemu ste točno i je li vaša veza službena, on je promijenio temu. Već nekoliko sekundi nakon toga bit će vam jasno da se boji obveza i nije spreman s vama razmišljati o budućnosti. 

Nije tu kad ga trebate

Ako se vaš partner ne pojavi kad ga trebate, takvo ponašanje ukazuje da ga neće biti tu ni u malim trenucima koji vezu čine zanimljivom. Njemu jednostavno nije stalo što znači da ova veza ima rok trajanja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message