Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Pravi 'Beskrajan dan': Svaka 2 sata resetira joj se pamćenje

Njezin život zaglavio je na datumu 11. lipnja kada je doživjela tešku ozljedu glave. Pamćenje joj nestaje svaka dva sata, a doktori joj ne mogu pomoći...

Tinejdžerica Riley Horner iz Illinoisa svakog se dana budi misleći da je 11. lipnja, dan kada je doživjela traumatičnu ozljedu mozga. Zbog toga se njena memorija restarta svaka dva sata. Kao u filmu Beskrajan dan, samo što njezin dan traje puno kraće - samo dva sata, prenosi NY Post

Njezina noćna mora počela je nesretnog 11. lipnja kada je slučajno dobila udarac u glavu tijekom plesa. Od tada su joj liječnici napravili sve pretrage i nisu pronašli ništa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Kažu nam da je medicinski sve u redu. Ne vide ništa. Nema potresa mozga na magnetskoj rezonanci niti na CT-u. Nema krvarenja u mozgu, niti tumora - ispričala je njezina majka Sarah Horn. 

No 16-godišnja Riley mora neprestano zapisivati bilješke u svoju bilježnicu kako bi funkcionirala i fotografirati mobitelom kako bi zapamtila osnovne stvari poput gdje je njezin ormarić u školi. 

- Znam da im je teško jednako kao i meni - priča Riley o sebi i roditeljima. 

- Ljudi jednostavno ne razumiju. To je poput filma. Ovog intervjua s vama ja se neću sjećati do večere - opisala je Riley. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Također, izgubila je sjećanje na sve važne obiteljske događaje. 

- Moj je brat preminuo prošli tjedan, a ona vjerojatno nema pojma. Govorimo joj svaki dan, ali i dalje ne zna - dodala je njezina majka. 

Obitelj strahuje za njezinu budućnost jer su liječnici istaknuli mogućnost da će to trajati doživotno. 

- Ne zadovoljavam se s tim. Trebamo pomoć. Trebamo nekoga tko zna više o tome jer ona zaslužuje bolje - dodala je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa ...