Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Prekid je najbolja motivacija za bolji izgled, dokazuju glumice

Prekid je najbolja motivacija za bolji izgled, dokazuju glumice
4

Stres koji prati prekide veza pogoduje gubitku apetita, a novostečena vitka figura postaje i svojevrsna "slatka osveta" kao i motiv da se što više posvetimo sebi

VIDEO

Ljubav ima velik utjecaj na kilažu i izgled, a gomilanje kilograma uobičajeno je za partnere u stabilnim, sretnim i ugodnim vezama. No vrlo brzo nakon što veza pukne dolazi do kontraefekta kojeg prati mršavljenje i dovođenje figure, kao i sebe u "red". Stres koji prati prekide veza pogoduje gubitku apetita, a novostečena vitka figura postaje i svojevrsna "slatka osveta" bivšem partneru. I slavne zvijezde poput Eve Longorije, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Courteney Cox i Sandre Bullock, svjedoci su tog fenomena.

Prekrasna kućanica

Eva Longorija u prosincu je 2010. podnijela zahtjev za razvod od supruga Tony Parkera, i u 36. godini života izgleda bolje nego ikad prije. Svoju prehranu temelji na načelu umjerenosti, a proteine i šećere zamijenila je dodatkom voća i povrća. Iako je pobornica veganske prehrane, povremeno se počasti pizzom ili čokoladnom tortom, jer vjeruje kako preveliko odricanje donosi dodatan stres.

Seksi Scarlett

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Scarlett Johhanson u braku s Ryanom Reynoldsom provela je dvije godine, a ubrzo nakon razvoda posvetila se povećanom tempu vježbanja. Svakog dana vježba najmanje pola sata, kombinirajući kardiovaskularne, koordinacijske i vježbe snage. Prehrana joj se temelji na voću, povrću i proteinima koji joj daju potrebnu snagu, uz minimalan unos ugljikohidrata. 

Razdoblje nakon prekida stresno je za organizam, zato je potrebno unositi dovoljne količine vitamina da bi tijelo ostalo otporno na infekcije i bolesti - smatra fitness trenerica slavnih, Nicki Watermen.

Osveta je slatka

Sandra Bullock dokaz je kako žene nakon razvoda mogu izgledati bolje nego prije, a ona je nakon saznanja o prevari supruga Jesse Jamesa, doživjela velik profesionalni i privatni procvat. Bavi se pilatesom, kick boksom, vježbama snage i plesom. Vjeruje kako je tajna uspjeha u planiranju prehrane i dnevnih aktivnosti, a iako ima 46 godina, u savršenoj je formi.

Omiljena prijateljica

Courtney Cox se u 46. godini života i nakon 11 godina braka razvela od Davida Arquettea. Kako bi što lakše podnijela promjenu životnih navika, posvetila se svakodnevnom fitness programu u trajanju od 90 minuta. Sama je priznala kako obožava jesti, osobito u stresnim situacijama, a zbog tjelovježbe to se na njezinoj liniji uopće ne primjećuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara