Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
26 komentara

Preslatko: Snimili trenutak kad je pas shvatio da je udomljen

Pitbull Benny stigao je u sklonište za životinje u Kaliforniji sa osam mjeseci, a kada je shvatio da je posvojen počeo je skakati i mahati repom od radosti. Sve to snimili su zaposlenici skloništa

Foto: Facebook
26 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dirljiv pozdrav: 'Hvala ti za svu sigurnost i ljubav draga Lara!'

Osoblje prihvatilišta za pse Carson u Gardeni u Kaliforniji, snimilo je trenutak kad je pitbull Benny 'shvatio' da je posvojen - a njegova reakcija definitivno je privukla mnoga srca.

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić s invaliditetom oprostio se od svog psa Lare

Pitbull Benny prvi je put došao u Carson centar za brigu o životinjama kad mu je bilo samo osam mjeseci. No, Benny je postao presretan kada je u sklonište došla njegova nova obitelj i odlučila ga posvojiti, piše The Animal Rescue Site.

Nova obitelj osigurala mu je zauvijek dom, a trenutak kada je Benny izišao iz prihvatilišta na slobodu bio je neodoljiv, a cijeli taj trenutak snimili su zaposlenici skloništa. 

U opisu videa napisali su: 'Ovaj poseban momak zarobio je srca svih koji su se zaustavili u našem skloništu. Pogodio je jackpot kad ga je ova lijepa obitelj odlučila odvesti kući. Hvala svima što su ovo podijelili, a sada pogledajte njegovu šetnju slobodom ispunjenu sa puno skokova i mahanja repom. Sretan život slatki BENNY. '

Benny se u početku činio malo oprezan. Međutim, u trenutku kad je shvatio da je usvojen, počeo je kao lud mahati repom. Osim toga, nije mogao prestati skakati od sreće.

Videozapis je na Facebooku pregledan više od 5,3 milijuna puta. Također je dobio preko 3,4 komentara - od kojih su mnogi ljudi Bennyju zaželjeli sve najbolje u njegovom novom domu te su se zahvalili njegovoj novoj obitelji što su ga primili.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maca u kući uklanja stres, uče dobrom ponašanju i iscjeljuju

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message