Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Preuzmi besplatan program vježbanja i oblikuj tijelo!

Preuzmi besplatan program vježbanja i oblikuj tijelo!
3

Vrijeme je za buđenje tijela i učvršćivanje mišića! Slijedi upute i preuzmi svoj besplatan program treninga, a za dodatnu inspiraciju pri vježbanju, postani član kluba Mršavimo zajedno!

VIDEO

Ako si i ti jedna od onih osoba koje se tijekom zime udebljaju i rjeđe vježbaju, proljeće je pravo vrijeme za promjenu životnih navika! Uz priručnik "Moj trening za oblikovanje tijela", koji je za tebe pripremio klub Mršavimo zajedno, i ti možeš učvrstiti tijelo, riješiti se viška kilograma i popraviti svoje zdravstveno stanje.

Plan vježbanja koji ti predlažemo te stručne preporuke trenera poslužit će ti kao odskočna daska za početak zdravijeg i aktivnijeg života!

Priručnik "Moj trening za oblikovanje tijela" se sastoji od niza vježbi, napravljenih ciljano u svrhu gubitka tjelesne mase, smanjenja masnih naslaga i oblikovanja tijela. Vježbe možeš izvoditi i u privatnosti vlastitog doma, a dodatan plus je taj što ti za njihovo izvođenje nisu potrebni nikakvi rekviziti. Sam trening osmislili su stručnjaci kluba Mršavimo zajedno, web servisa za zdravo i prirodno mršavljenje, na kojem ćeš, osim ovoga, pronaći i treninge za napredne vježbače, kao i učinkovite programe video treninga. 

Preuzmi i ti svoj trening za oblikovanje tijela i u gornjem desnom kutu otvorenog dokumenta klikom na download pohrani knjižicu na svoje računalo!

Osim učinkovitih vježbi, učlanjenjem u klub Mršavimo zajedno za cijenu već od 89 kuna dobivaš pristup personaliziranim jelovnicima, a nutricionisti, treneri i psiholog rješavaju sve tvoje nedoumice i podržavaju te na tvom putu do idealne težine. Klikni i učlani se u klub Mršavimo zajedno već danas! Riješi se viška kilograma na prirodan i učinkovit način te ovog proljeća kreni putem zdravlja i vitalnosti!

Ukoliko te zanimaju iskustva jednog od članova Kluba klikni ovdje i pročitaj kako je Edon uspio uz pomoć stručnih savjeta i programa kluba Mršavimo zajedno skinuti 31 kilogram u samo 6 mjeseci!

Preuzmi svoj besplatan program treninga, a za dodatnu inspiraciju pri vježbanju, postani član kluba Mršavimo zajedno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku