Lifestyle

Komentari 27

Pripremite se: Evo kako vaši dućani rade za Dan državnosti

Pripremite se: Evo kako vaši dućani rade za Dan državnosti

Bauhaus i KTC ne rade pa će njihovi zaposlenici imati priliku malo predahnuti od posla. Druge trgovine i trgovački centri otvoreni su ili kao svake nedjelje ili rade skraćeno

KONZUM Radno vrijeme Konzuma na Dan državnosti ovisi o lokaciji. Pojedine njihove poslovnice rade skraćeno, neke jednako kao i svaku nedjelju, a ima i onih koje su zatvorene. Detalje o radnom vremenu svake njihove trgovine u Hrvatskoj 30. svibnja možete pronaći OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

LIDL Sve njihove trgovine otvorene su kao i svake druge nedjelje u godini. 

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine u nedjelju imaju različita radna vremena, ovisno o tome gdje se nalaze. Informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

KTC Iz KTC-a su priopćili:  'KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima'.

DM

'Na Dan državnosti bit će otvorene prodavaonice dm-a koje posluju u sklopu trgovačkih centara te odabrane prodavaonice na obali. Detalji o radnom vremenu svih prodavaonica dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici', objasnili su. 

KAUFLAND 

Kod njih se radno vrijeme u nedjelju razlikuje od lokacije do lokacije. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

BAUHAUS Sve njihove trgovine su na Dan državnosti zatvorene.

PLODINE Na njihovoj internetskoj stranici nema podataka vezanih za Dan državnosti. U podacima o radnom vremenu poslovnica, ovisno o lokaciji, stoji da nedjeljom vrata trgovina zatvaraju između 18 i 21 sat. Detalje pogledajte OVDJE.

BIPA U Bipi su nam rekli da će na Dan državnosti raditi po izmijenjenom radnom vremenu.Više detalja o svakoj pojedinačnoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

MÜLLER Njihove trgovine na Dan državnosti rade kao i svaku nedjelju (one koje su nedjeljom otvorene). Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX Njihove trgovine su otvorene kao i svake nedjelje, a radno vrijeme ovisi o lokaciji što možete provjeriti OVDJE 

Izdvojili smo i neke shopping centre:

AVENUE MALL ZAGREB Radno vrijeme tamošnjih trgovina, restorana i ostalog na Dan državnosti objavljeno je na OVOM linku. Većina trgovina je otvorena.

ARENA CENTAR ZAGREB Na Dan državnosti, 30.05.2021., trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu.

CITY CENTER ONE - Zagreb West, Zagreb East i onaj u Splitu: 'City Center one na Dan državnosti, 30. svibnja, radi prema redovnom radnom vremenu', stoji u njihovoj obavijesti.

MALL OSIJEK I oni su otvoreni kao i obično: 'Dragi posjetitelji, 30. svibnja, na Dan državnosti Mall Osijek radi prema redovnom radnom vremenu od 9:00h do 21:00h', naglasili su.

Three young women in a cafe after a shopping

TOWER CENTER RIJEKA Većina trgovina na Dan državnosti će biti otvorena: 

'Otvoreno od 10 do 21 h 1. – 4. kat

Izuzev:

5. kat

SUPERNOVA KARLOVAC Otvoreni su kao i svake nedjelje, od 9 do 21 sat.

PULA CITY MALL Rade prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

GALERIJA POREČ I njihovo radno vrijeme jednako je svakoj nedjelji u godini, otvoreni su od 9 do 18 sati.

 

Najčitaniji članci