Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prodajte svoje namirnice na prvoj online aukciji u Hrvatskoj

Prodajte svoje namirnice na prvoj online aukciji u Hrvatskoj
1

Internetska stranica OPG2Go je prva u Hrvatskoj koja je kreirala Online Aukciju proizvoda Hrvatskih proizvođača namirnica. Ponudite najbolju cijenu i trgujte ili prodajte svoje proizvode otkupljivačima u Hrvatskoj

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Domaći proizvodi unutar 24h iz cijele Hrvatske stižu do vas

Godinama smo slušali o problemu Hrvatskih proizvođača kako propadaju mandarine, jagode, mlijeko, meso itd., a sada je tu rješenje. Svi ti proizvodi mogu biti ponuđeni svim otkupljivačima u Hrvatskoj u svega par klikova putem OPG2Go Aukcije namirnica. Tako se otvara jedan skroz novi tip trgovine, prvi puta u Hrvatskoj gdje će se moći nadmetati za proizvode i otkupljivači (Trgovine, Restorani, Tržnice) i proizvođači(OPG-ove, Mesare i Ribare), govori nam Dejan Grepo (33) iz Splita,  osnivač internetske stranice OPG2Go za online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesara i ribara.

U jako kratkom vremenu uspješno su povezali sve županije u Republici Hrvatskoj  tako da nakon narudžbe u roku od 24 sata možete dobiti npr. jagode iz Metkovića u Osijek ili bilo gdje u Hrvatskoj i to uz besplatnu poštarinu. Online stranica OPG2Go postala je poznata i izvan Hrvatske, sada je OPG2Go Aukcija  prva Hrvatska Online aukcija za prodaju namirnica Hrvatskih proizvođača OPG-ova, Ribara, Mesara.

Po domaće proizvode online: Pokrenuta stranica OPG2Go
Po domaće proizvode online: Pokrenuta stranica OPG2Go

- Moći će se kreirati Nabavna Aukcija (prihvati najnižu ponudu) i Prodajna Aukcija (prihvati najveću ponudu) te odrediti maksimalnu količinu namirnice, početnu cijenu za aukciju, vrijeme trajanja aukcije, opis namirnice i podatke za dostavu - objašnjava Dejan. 

Svi registrirani korisnici prilikom registracije, kako kaže Dejan, ostavljaju podatke koji idu u provjeru te se time osigurava valjanost njihovih ponuda te prilikom registracije prihvaćaju uvijete i pravila za sudjelovanje u aukciji. 

- Korisnik će biti obaviješten o svim aktualnim aukcijama te sam određuje u kojim aukcijama će sudjelovati. Za sudjelovanje je potrebna prijava koju dobije prilikom registracije te nakon toga može ostaviti ponudu za proizvod za koji se nadmeće - kaže Dejan i dodaje da će korisnik za sve promjene u nadmetanju na aukciji u kojoj sudjeluje biti pravodobno obaviješten kao i kreator aukcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Također, korisnik može ostaviti ponudu samo veću ili istu od najmanje sljedeće ponude kod prodajne aukcije ili samo manju kod nabavne aukcije. Ovisno o vrsti aukcije bira se i pobjednik.

Podrška Zagrepčanima: Mini vrtovi niču u drugim gradovima
Podrška Zagrepčanima: Mini vrtovi niču u drugim gradovima

 - Nakon završetka trajanja aukcije pobjednik je onaj čija je ponuda najmanja ili najveća ovisno o vrsti aukcije nakon čega se povezuju prodavatelj i kupac te vrši prodaja proizvoda po unaprijed dogovorenim uvjetima - rekao je Dejan i dodao da OPG2Go Aukcija Namirnica uskoro kreće sa radom  te da će svi korisnici registrirani na portalu  biti obaviješteni i imati priliku sudjelovati u aukciji.

Podsjetimo, registracija na stranicu je također besplatna, registrirati se može svatko tko ima OPG ili dozvolu za prodaju mesa, ribe i ostalih namirnica. Nadaju se da će broj otkupljivača bit što veći, a neki su se već registrirali.

- Kontaktirali smo sve veće trgovačke lance u Hrvatskoj i već imamo registrirana dva velika trgovačka lanca koji će koristiti OPG2Go Aukcije za nabavku namirnica za svoje poslovnice. Uskoro se će nam se javiti i ostali te se da će odaziv trgovačkih lanaca, restorana kao i privatnih otkupljivača biti što veći. I na kraju, pozivamo sve proizvođače (OPG-ove, mesare i ribare) da se prijave kao i sve otkupljivače (trgovine, restorani, Ttžnice) putem prijavnice na našem portalu 'OPG2Go Prijava za Aukciju'  - zaključio je Grepo.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: 'Mirovinu provodimo sadeći bilje za čajeve, ulja, kreme...'

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Pokretanje videa...

00:25


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje