Obavijesti

Lifestyle

Komentari 268

Profesionalna masaža vagine - sve više žena želi to iskušati

Profesionalna masaža vagine - sve više žena želi to iskušati
1

Iako nije poanta doći do orgazma, neke žene ga dožive tijekom masaže koja uključuje čak i penetraciju prstom. Otkrivamo zašto to rade o kakve su prednosti takve masaže

VIDEO

Obično kada netko spomene da ide na masažu kako bi se opustio, pomislimo na masažu ramena, leđa. Ali, postoji jedna vrsta sve popularnija među ženama, a to je masaža međunožja. Da dobro ste pročitali!

Da bi se riješile nagomilanog stresa, neke žene odlaze profesionalnim maserima na tzv. Yoni masažu. To izgleda otprilike ovako: masaža uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad (ako klijentica da pristanak) penetraciju prstom.

Isis Phoenix, stručnjakinja iz SAD-a koji se bavi takvom vrstom masaže, kaže kako je moguće osloboditi emocije koje  ponekad mogu "zaglaviti u vagini". Objašnjava da žene doživljavaju razne senzacije tijekom masaže i da nije poanta svega doživjeti orgazam, već otkriti što u vama pobuđuje to da se osjećate dobro. Iako, neke žene dožive orgazam, i u tome nema ništa loše.

Fotolia

- Yoni masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir njezine vulve. Kada smo na dodir, tada se ukazuje prilika da očistimo osjećaj energije. Najveća korist je osjećaj utjelovljenja mudrosti u onome što nam pruža zadovoljstvo - objašnjava Isis.

Neki stručnjaci smatraju da ovakav oblik masaže može pomoći i poboljšanju seksualnog života.

- Logično je, jer sve što ubrzava protok krvi u vašoj zdjelici, povećava osjetljivost, uzbuđenje i podmazivanje vagine, a to svakako pomaže doći do orgazma - pojasnila je Mary Jane Minkin, profesorica na Yale School of Medicine. 

Ipak, ova stručnjakinja kaže da pomalo sumnja u to da masaža vulve može dovesti do oslobađanja napetosti.

- Reći da će samo dodirivanje vagine dovesti do oslobađanja emocija mi se ne čini istinito. Ali, ako poboljša vaš seksualni život, a to doprinese boljem odnosu, tada može dovesti do malog oslobađanja emocionalnog stresa - dodala je, a prenosi uk.style.yahoo.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 268
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku