Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prva mjerenja kandidatkinja su i više nego zadovoljavajuća

Prva mjerenja kandidatkinja su i više nego zadovoljavajuća
1

Prvo mjerenje pokazalo je zavidne rezultate, no kandidatkinje kažu da, zbog uloženog truda, ništa manje od toga nisu ni očekivale

VIDEO

Na polovici akcije ˝Mršavimo zajedno˝ došlo je vrijeme za vaganje i mjerenje. Naše kandidatkinje su posjetile Polikliniku Sunce, gdje su ih detaljno izvagali i izmjerili im obujam struka, a rezultati su se pokazali više nego zadovljavjućima.

Nikolina iz Rijeke je od 73 kilograma na početku akcije ''Mršavimo zajedno'' smršavila 4,2 kilograma, a njezina trenutna težina sada iznosi 68,8 kilograma. U struku je izgubila 5 centimetra, a obujam struka sada iznosi 84 centimetra.

"Rezultati i nisu toliko loši, ako uzmemo u obzir činjenicu da sam se vagala u poslijepodnevnim satima. Super se nosim s ravnijim trbuhom, čvršćom guzom i nogama. U prvoj polovici sam zadovoljila neke postavljene ciljeve. Jelovnik je sastavljen na način da se tjedno gubi 0,6 kg. Rezultati u 6 tjedana su super“, kaže Nikolina.

Petra je izgubila 7 kilograma, a struk joj je tanji 9 centimetara

Petra se na projekt "Mršavimo zajedno" prijavila zbog težine od 102 kilograma, na njenih 174 centimetra visine. Redovitim vježbanjem, promjenom načina prehrane i anticelulitnim tretmanima izgubila je sedam kilograma, pa sada teži 95,2 kg. U početku projekta Petrin je obujam struka iznosio 116 cm, a sada je 107 cm.

Ovakav rezultat sam očekivala jer se pridržavam jelovnika i redovitog vježbanja. Zato uspjeh nije izostao, kaže Petra

Petra ističe da bi do kraja projekta željela skinuti još sedam kilograma, a s trenericom Renatom se dogovorila za nastavak vježbanja i nakon završetka akcije "Mršavimo zajedno. „Sve što mi se trenutno događa je jedno jako pozitivno iskustvo, i zapravo ne želim da završi“,  priča naša kandidatkinja.

Ena je izgubila 6 kilograma i 5 centimetara u struku

Prvo vaganje je pokazalo da je Ena uspješno izgubila 6 kg i stanjila struk za 5 cm.  Očekivala je takve rezultate jer se strogo drži svog dijetnog jelovnika, a osim redovitih intenzivnih treninga Ena svaki slobodni trenutak koristi za vožnju biciklom.

Ena nam je otkrila kako nije iznenađena rezultatima vaganja i mjerenja, jer je njezin dijetni jelovnik osmišljen tako da u prosjeku skida 0,7 kilograma tjedno, a posebno je sretna jer su joj se smanjili podbradak i guza, i kako kaže, konačno joj se naziru mišići na nadlaktici.

"Jedem puno više voća, redovito doručkujem i dobro sam se prilagodila na novi plan prehrane. Također, primjećujem da mi se kondicija značajno poboljšala, ovaj vikend sam, primjerice, zajedno s dečkom i sestrom tri sata vozila bicikl, a idući dan me uopće nisu boljeli mišići", pohvalila se Ena.

Kakve rezultete su ostvarile Nikolina iz Varždina i Marina, pročitajte na zdravakrava.hr


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje