Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih

Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih
2

Ne propustite Zaprešić Boyse i veliki vatromet, predstave, igre i partije na prvoj rođendanskoj proslavi Fun Parka u Biogradu

VIDEO

Mnogi gradovi širom zemlje odavali su priznanje fantastičnom uspjehu naše reprezentacije raznim dočecima, proslavama i posvetama, pa će tako i poznati Fun park Biograd proslaviti svoj prvi rođendan u znaku Vatrenih u petak 3. kolovoza! Poseban gost na zabavnom spektaklu bit će i navijački bend Zaprešić Boys koji će otpjevati uživo svoje hit pjesme sa svjetskog nogometnog prvenstva, a uz mnogobrojne zabavne sadržaje sve posjetitelje čeka i veličanstveni vatromet-onako kako vodeći majstori na ovom području to i rade. Ekipa iz Mirnovca potrudit će se da i nebo oboji vatrenim bojama!

U park će se moći ući besplatno i ako se posjetitelji odluče provozati na bilo kojoj od 26 atrakcija, mogu to ostvariti kupnjom jednokratnih kupona po cijeni od 20 i 30 kn. Na dan rođendana mogu se kupiti i cjelodnevne karte za neograničeno uživanje u atrakcijama.

Inače Fun Park Biograd je ovo godine posjetilo 70,000 posjetitelja. Za njega se pročulo već i van granica. Naime, najpopularnija malezijska televizijska postaja odabrala je Fun Park Biograd za snimanje svoje emisije Projekt Fun Park.

U Fun Parku Biograd ove godine dodane su dvije nove atrakcije XD Dark Ride i Kuća Straha. XD Dark Ride je svjetska hit virtualna vožnja gdje se laserskim pucaljkama pokušava prikupiti što više bodova kroz priču o gusarima, kaubojima ili svemircima i u koju je uloženo 300.000 eura za izgradnju. Kuća Straha je tehnološko remek-djelo autora Seana Keohanea koja uključuje animatroniku iz filmova američke filmske produkcije. Prvi rođendan Fun Parka Biograd možda je najbolje vrijeme za posjetu ove godine zbog posebno organiziranog zabavnog programa.

U 20:45 sati, navijački bend Zaprešić Boys izvesti će repertoar svojih navijačkih pjesama „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska”, “U porazu i pobjedi” i druge pjesme, a cijeli program bit će začinjen cocktail partijem na Pipi baru te vatrometom na kraju večeri. Organizatori su najavili još neka iznenađenja, a na vama je da uz lude vožnje i dobru zabavu kao na svakom pravom rođendanu i sami budete ugodno iznenađeni.

Zabavni rođendan u srcu sezone zasigurno će privući sve one željne dobre zabave i ludih vožnji, a uz vatreni nastup Zaprešić Boysa i vatromet, Fun park Biograd napravit će neopisiv ugođaj, kojega ovog ljeta ne smijete propustiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...