Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Putovanja, promaknuće i nove ljubavi unaprijedit će Jarca

Putovanja, promaknuće i nove ljubavi unaprijedit će Jarca
4

Sve što poželite moći ćete ostvariti u prvoj polovini godine. Često ćete putovati i u tome uživati. Čak vam i neke ljubavi mogu imati neizravne veze s inozemstvom

VIDEO

Bit ćete predan i vrijedan radnik, no često jako okrenuti sebi, a manje vanjskim zbivanjima. Ponekad će vam se teret posla činiti pretežak, jer će vas nadređeni ove godine opteretiti s podosta obveza.  Neki među vama mogli bi imati i skrivene neprijatelje, osobito oni koji se bave  politikom. Čuvajte opipljive i povjerene vam tajne jer bi se neoprezom lako mogle otkriti. Osobito oprezni budite u vrijeme retrogradnog Merkura u siječnju i prvoj polovini veljače te krajem godine, odnosno u prosincu. Češće ćete pakirati kovčege tijekom ove godine, a osobito u  ožujku. Tijekom ljeta i jeseni putovat ćete zbog posla ili stručnih seminara koji će pridonijeti vašem usavršavanju.  

Važnu ulogu pritom će odigrati vaša okolina. S lakoćom ćete sklapati nova poznanstva i prijateljstva te proširiti krug poslovnih partnera u travnju i svibnju.  Napredovanje u karijeri smiješi vam se u drugoj polovini godine. Tada Jupiter ulazi u vaše polje karijere i otvara vam dosad zatvorena vrata. Ambicije će vam se probuditi, a vi ćete s više žara prionuti na ostvarenje ciljeva u listopadu i studenome. Očekuju vas dani unapređenja, nagrada i pohvala, pa ćete s još više motivacije pristupiti svojim radnim zadacima. Vrlo zanimljivi i poticajni ljubavni odnosi smiješe vam se potkraj siječnja i prvoj polovini veljače, kada će Venera biti u vašem znaku. 

Osobito ako ste mlađi, sazrjet ćete u zagrljaju voljene osobe koja će imati velik utjecaj na vaš život. Mijenjat će vas kao osobu i usaditi vam nove kvalitete. Ako ste u braku ili vezi, travanj se nameće kao mjesec napetosti i turbulencija, a neki među vama mogli bi se upustiti i u izvanbračni flert. No brzo ćete se vratiti u svoje obiteljsko gnijezdo. Bit ćete osobito zavodljivi i šarmantni u svibnju. Držat ćete u svojim rukama ljubavne konce, ali i često i pretjerivati u ljubavnim željama. Ljetovanje s partnerom savjetujemo vam u prvoj polovini srpnja te tijekom zavodljivog kolovoza, koji će ubrzati otkucaje vašeg srca zbog prekrasnog poznanstva koje će vam se dogoditi. Samci će se zaljubiti, a vezani biti bliskiji i romantičniji te usmjereniji na zajedničku budućnost. U rujnu ćete i vi i partner biti previše obuzeti poslovima – pazite da ne dođe do međusobnog udaljavanja. U listopadu ili studenome mogla bi vam se udvarati privlačna, ali zauzeta osoba ili netko sumnjive ljubavne prošlosti. Pazite što ćete odlučiti. No novi val optimizma i ljubavne sreće očekuje vas u prosincu kada će cvjetati nove ljubavi i biti više sklada u vezama i brakovima. 

Ove ćete godine češće obilaziti liječnike jer neke vam uporne tegobe jednostavno neće dati mira. Moguća je izraženija nesanica, osjećaj tjeskobe i nemira, pa i raznih strahova. Uredan život trebao bi vam biti prioritet, kao i zdrava prehrana. Najbolje ćete se osjećati od 3. 1  do 6. 3. te od 28. 5. do 2. 8., kad ćete biti puni energije, samopouzdanja i dobre volje. Na sebe pripazite od 7. 3. do 27. 5. i od 3. 8. do 27. 9., kad će vas pad imuniteta izložiti raznim boljkama. 

Sretni dani: 

27. siječnja, 14. veljače, 6. svibnja, 15. kolovoza, 17. studenoga, 2. prosinca.

Zdravlje

Razdoblja povećane osjetljivosti i sklonost burnim reakcijama poklapat će se s razdobljima oslabljenog imuniteta. Ove godine posebno vodite računa o svom zdravlju i ako je potrebno, posjetite liječnika.

Posao

Bilo kakva komunikacija s drugima predstavljat će vam napor, pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte. Pripazite što govorite, bilo javno ili ako se nekome povjeravate. U drugoj polovini godine očekuje vas velik napredak!

Ljubav

Intenzivan društveni život najavljuje mogućnost novog ljubavnog početka. Mogli biste se zaljubiti, ali i prekinuti vezu u kojoj nema obostranih osjećaja. Napravit ćete reda u svom osjećajnom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku