Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Raku je prva polovica godine za posao, dok je ljeto za ljubav

Raku je prva polovica godine za posao, dok je ljeto za ljubav
4

Najbolje vam je aspektirana prva polovina godine, sve do 9. rujna, kad ćete biti iznimno kreativni i ugodni pa ćete svojim šarmom privlačiti ljude, ali i dobre prilike

VIDEO

Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu tvrtku, obavite to u prvoj polovini godine, kad su vam planeti posebno naklonjeni. Iako će Merkur u siječnju, travnju, svibnju i lipnju biti retrogradan pa možda nećete na vrijeme obaviti vama bitne stvari, budite uporni i uspjeh je neupitan. Saturn koji će boraviti u vašem polju rada može vas učiniti nezadovoljnima općom poslovnom situacijom, a i neki odnosi s kolegama mogli bi biti iscrpljujući. Stoga je ove godine bitno da se prilagodite mogućim promjenama, bilo da su vezane uz novo zaposlenje ili premještaj na već postojeće. Najbolje vam je aspektirana prva polovina godine, odnosno sve do 9. rujna, kad ćete biti iznimno kreativni i ugodni,pa ćete svojim šarmom privlačiti ljude, ali i dobre prilike. 

Probleme ćete uspješno rješavati, a i šefovi će se u većoj mjeri oslanjati na vas. Ojačat će vam koncentracija i sve će vam postati jasnije. Bit ćete uspješni u raznim kontaktima te se izvrsno snalaziti u trgovini, radu s ljudima i umjetničkim poslovima. Jesen i zima, a osobito studeni donose promjene u poslu, novi opis radnih zadataka ili preseljenje u  druge radne prostorije. Pripazite se u prosincu koji će vam biti težak i naporan mjesec - nastojte svoj posao raditi najbolje što možete ne dopuštajući da vas išta skrene sa zacrtanog puta. Zavodljive igrice Venere i Marsa koji će cijelu godinu, sudeći po njihovim položajima, biti osobito bliski, imat će velik utjecaj na vaš ljubavni život. 

Osjećaji će se buditi naglo, a zaljubljivat ćete se i odljubljivati u jednu noć. Strast i nova ljubav samce očekuje već tijekom ožujka, dok će se oni koji su u braku pomalo svađati s partnerom u travnju. No u prva tri mjeseca imat ćete lijep Marsov utjecaj, koji pokazuje da će ljubavni ili bračni brodolomi posustajati pred naletima strasti između vas i partnera. U lipnju je moguća nekonvencionalna ljubavna veza. Nećete se zamarati bračnim statusom osobe čijim biste čarima mogli podleći, sve dok vam taj odnos pruža užitak i zadovoljstvo. Najviše sreće u ljubavi imat ćete u prvoj polovini godine, ali tu je i vatreno ljeto, osobito srpanj i kolovoz u kojem ćete se zbližiti s voljenom osobom. Ni samci neće ostati kratkih rukava pa je i njima moguća nova veza. Od rujna pa do kraja godine mnogi parovi će razmišljati o kupnji stana ili podstanarskom životu, ne bi li se napokon osamostalili od roditelja. Ljubavna sreća izvjesna je i krajem rujna te tijekom listopada kad ćete opet imati prilike za novu vezu.

Saturn u šestoj kući zdravlja upućuje da ćete biti bitno odgovorniji prema svojem zdravlju i izgledu. Prevencija će vam biti važna. Redovito ćete posjećivati zubara, a žene ginekologa i obavljati liječničke kontrole. Planetarni utjecaji navješćuju da ćete osobitu pozornost morati posvetiti kostima, zubima, koljenima, plućima i živčanom sustavu. Oslabi li vam imunitet, ti će dijelovi organizma prvi biti na udaru. Najbolje ćete se osjećati od 3. 2. do 6. 3. te od 28. 5. do 2. 8. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sretni dani: 

28. veljače, 17. ožujka, 20. svibnja, 24. rujna, 1. studenoga

Zdravlje

Kako će vam tijekom cijele godine Saturn boraviti u polju zdravlja, nije isključeno da ćete rješavati stare kronične boljke i češće posjećivati liječnike. Stoga nemojte biti nemarni prema sebi, nego učinite nešto po tom pitanju.

Posao

Bit ćete energični i prodorni pa ćete se isticati originalnošću i idejnošću, osobito ako ste nadređena osoba. Ima li vaš posao veze s putovanjima ili čestim terenskim poslom, očekuje vas izniman uspjeh.

Ljubav

Uživajte u izlascima, otvorenju izložba, promociji i društvenom životu - osobe drugog spola su vam sklone. U nazočnosti privlačne osobe teško ćete odoljeti naletima strasti u prvoj polovini godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju