Obavijesti

Lifestyle

Komentari 204

Raspametite ga vrućim seksi igricama i intimnom masažom

Raspametite ga vrućim seksi igricama i intimnom masažom
1

Malo mašte čini čuda u seksualnom životu, pa ako želite više strasti iznenadite partnera novom intimnom frizurom ili mu dopustite da vas malo lupa po guzi

VIDEO

S vremenom seks može postati dosadan, a da biste to izbjegli upotrijebite maštu, poveze, ulja za masažu pa čak i igre. Nemojte zaboraviti na predigru, pa umjesto da je preskočite, posvetite joj 20 minuta. Namjestite štopericu na 20 minuta i samo se dodirujte, ali bez seksa. Što duže čekate, to će strast više rasti, a s vremenom ćete biti sve kreativniji u međusobnom zadovoljavanju, piše Redbook

Povezom do nevjerojatnih užitaka

Ako želite malo drugačiji seks, preuzmite inicijativu. Partneru preko očiju stavite povez ili kravatu i dopustite mu da istražuje rukama. Potom ga dodirujte, lagano grickajte i ljubite. Krenite od vrata i spuštajte se naniže. To što ne može vidjeti, znači da ćete se trebati osloniti na druga osjetila što može uzrokovati eksploziju užitka. Užitak će biti još veći ako se međusobno izmjenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put vi. 

Zarobite ga

Monotoniju među plahtama možete razbiti i vezanjem. Iskoristite povez ili kravatu i partnera vežite za krevet. Na taj ćete način vi preuzeti kontrolu nad seksom, a partner će vam se u potpunosti prepustiti. To je ujedno i znak da vam vjeruje, što znači da će vas takvo iskustvo zbližiti na višoj razini. 

Lupanje po guzi će ga raspametiti

Nakon što se vaš partner vrati s posla ispričajte mu što ste sve zaboravili napraviti, a potom kleknite na krevetu i recite mu neka vas "kazni" lupanjem po guzi. Može se poslužiti četkom za kosu ili rukom. Takva pozicija mogla bi ga dodatno uzbuditi zato što ima pregled nad vašim tijelom, a i sva kontrola je u njegovim rukama. 

Masaža budi sva osjetila

Masaža budi sva osjetila, osobito ako koristite ulja ili losion za tijelo. Isprobajte golu masažu, tako da na krevet ili pod stavite ručnik ili dekicu i počnete jedno drugo masirati. To će zasigurno rasplamsati strasti, a užitak će biti još veći jer ste u potpunosti opušteni, a sva su vam osjetila pojačana. 

Ako koristite ulja ili losion na bazi eukaliptusa ili mente nemojte ih nanositi na intimna područja jer bi mogli nadražiti kožu ili izazvati peckanje. Osim toga ulja na bazi lubrikanta kao što su ulja za masažu mogu uništiti lateks, pa se ne preporučuje ako tijekom seksa koristite kondom ili dijafragmu. 

Iznenadite ga intimnom frizurom 

Ako želite iznenaditi partnera, uredite svoje intimno područje drugačije nego inače. Velik broj žena tvrdi da je užitak veći ako nemate dlaka, pa možete isprobati tzv. brazilsku depilaciju. Oni odvažniji mogu isprobati malo drugačiji pristup, pa umjesto da sami napravite intimnu frizuru, dopustite partneru da je uredi. Neobična predigra mogla bi unijeti novu dozu uzbuđenja u vašu vezu, a ujedno je i znak koliko zapravo vjerujete svom partneru. 

Dajte partneru instrukcije iz seksa

Vratite se u prošlost i isprobajte seks u autu. Pretvarajte se da je jedno od vas u potpunosti neiskusno u seksu, a drugi neka mu daje lekcije. Budite jako precizni što treba raditi s rukama, a što s usnama. Tako možete naučite što uzbuđuje vašeg partnera, a što dosad niste znali. S vremenom ćete u tome biti sve bolji, a partner sve zadovoljniji. 

Igre su uzbudljivije ako se igraju gole

Čak i igranje "Čovječe ne ljuti se" može biti uzbudljivo ako ga igrate goli. S pokerom na skidanje ne možete pogriješi, zato što je nepredvidljiv i ne znate koliko vas uzbuđenja zapravo očekuje. Na početku odredite pravila, tako na primjer onaj tko gubi mora skinuti određeni komad odjeće, izvesti striptiz ili pružiti oralni seks, a pobjednik na kraju dobiva sve što poželi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje