Obavijesti

Lifestyle

Razmazana šminka - greška ili trend?

Razmazana šminka - greška ili trend?
3

Uz časopis dm Lijepa otkrijte koji beauty trendovi tek dolaze

Časopis "dm Lijepa" do kraja rujna dostupan je u svim prodavaonicama dm-a za 75 active beauty bodova, a mi smo među prvima imali priliku saznati što nam je dm pripremio. 

U dm-u su analizirali najnovije trendove koji su predstavljeni na tjednima mode za nadolazeću sezonu. Kao protuteža strogom konturiranju, sve se češće pojavljuju zanimljive inicijative u obliku razmazane šminke, bez oštrih linija i strogih oblika i izgleda da su razmazana šminka i (naizgled) nonšalantno nanesen make-up - pravi hit.

Usne bez ruba

Ovaj trend je izvrsna vijest za sve one koji se žele odmoriti od iscrtavanja olovkom za usne. Dizajneri predlažu da ove sezone nosite ruž koji nije besprijekorno nanesen već izgleda kao da ste upravo popili čašu soka od cikle ili pak kao da se netom ljubili.

Razmazana olovka za oči 

Moguće je da će hit sezone biti upravo "look" koji uvijek nastojimo izbjeći tijekom dugotrajnih izlazaka. Razmazana olovka za oči (naravno, crna) obilježila je brojne revije, a najpoželjnija varijanta je olovku nanijeti na donjem kapku.

No, samo zato što je nešto bilo na tjednu mode, ne mora značiti da vam se mora svidjeti. Kao i uvijek, i ove sezone "in" je prirodan look, tako da se uvijek možete odlučiti za minimalistički make-up koji, s diskretnim puderom i dobro hidratiziranom podlogom, veliča čist ten.

Koji će trend preuzeti vodeće mjesto? Teško je zaključiti. No najvažnije je da odaberete onaj koji vam odgovara i koji vam se najviše sviđa. Bilo da se radi o inspiraciji s Instagrama ili s tjedna mode, sigurni smo da ćete uz  beauty i hairstyling trendove koje donosi časopis "dm Lijepa" lako odlučiti koji je trend stvoren za vas.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju