Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

'Roditelji mi dvije godine nisu dali van zbog četvorke u školi'

'Užasno sam neuredno napisao jednu domaću zadaću pa mi je tata rekao da sve izbrišem s gumicom i napišem ponovo. Izbrisao sam cijelu stranu onako ofrlje i pisao olovkom preko toga'

Foto: Dreamstime
12 komentara

Biti roditelj nije šala. Kada postaneš roditelj, moraš biti odgovoran za nečiju sigurnost, zdravlje i sreću. Majke i očevi moraju paziti na svoju djecu i učiti ih kako se ponašati u životnim situacijama. To je puno posla, pogotovo kada je dijete neposlušno, a ti kao roditelj više stvarno ne znaš kako reagirati. 

POGLEDAJTE VIDEO

Lude priče kako su neki od ovih roditelja 'disciplinirali' svoju djecu:

1. Užasno sam neuredno napisao jednu domaću zadaću pa mi je tata rekao da sve izbrišem s gumicom i napišem ponovo. Izbrisao sam cijelu stranu onako ofrlje i pisao olovkom preko toga. Kada samu je pokazao, rekao je da to ništa ne valja i potrgao cijelu stranicu. Na kraju je ispalo da je to bio zadnji čisti list papira u cijeloj kući. Na kraju sam brisao stare zadaće da bi napisao tu zadaću. Po treći put.

via GIPHY

2. Roditelji su mi jednom dali kaznu koja je trajala dvije godine jer sam dobio 4 u školi. Iz sobe su mi maknuli sve osim kreveta i nisam se smjela družiti s prijateljima. Nakon godinu i pol kazne sam ih pitala mogu li mi 'skinuti' kaznu i shvatila sam da su oni već tada zaboravili da su mi je dali i zbog čega. Ipak, još sam pol godine bila u kazni jer, kako su rekli 'mora da si napravila nešto loše ako smo te kaznili'.

OLAKŠALI SI Najluđe stvari koje su nam naši roditelji 'podvalili' kao pravila

3. Majka je vikala na mene i braću jer smo na Badnjak otvorili sve poklone dok nije bila u sobi. Kada se vratila i vidjela što smo napravili, natjerala nas je da vratimo sve poklone koje smo otvorili nazad njoj. Nikad ih više nismo vidjeli.

4. Otac nas je tjerao da za kaznu stojimo u kutu, na jednoj nozi i držimo obje ruke u zraku određeni period vremena. Ako smo spustili ruke, poduplao bi vrijeme. Ako ništa drugo, danas dobro balansiram tijelo i držim ga u ravnoteži.

via GIPHY

5. Moja mama je bila kraljica neobičnih kazni. Najbizarnija koju je dala meni i sestri jer se nismo prestajale svađati - bila je ona u kojoj nas je prisilila da sjedimo jedna do druge satima i držimo se za ruke.

6. Jedno vrijeme je moj brat stalo vjetrio oko mog tate, a moj tata je više poludio zbog toga. Nije prestajao pa je smislio drugi plan - naplatio mu je dolar po svakom 'prdcu' koji je ispustio u njegovoj blizini.

SIROMAŠNA DJECA Da bi olakšali roditeljima, reći će da ne žele na školski izlet

7. Čitavi mjesec od mene su roditelji napravili Amiša. Nisam smio van, uzeli su mi mobitel, radio, TV, kompjuter pa čak i žarulje. Morao sam koristiti svijeće.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message