Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Roditelji za fotografiranje djece nude skoro pola milijuna kuna

Nije im puno platiti skoro pola milijuna kuna nekome tko će bilježiti najsretnije trenutke njihove djece, a fotografu nude i besplatan smještaj u svojoj gostinjskoj kući

Foto: Dreamstime
5 komentara

Roditeljima se često čini da im djeca prebrzo odrastaju, što je razlog više da žele trajno zabilježiti svaki trenutak njihovog djetinjstva. Upravo tako razmišljaju i roditelji troje djece koji žele dokumentirati živote svojih klinaca i pokloniti im to kao poklon za 18. rođendan. U svom su oglasu na stranici Bark.com naveli i da, osim 50 tisuća funti (oko 450 tisuća kuna), fotografu za posao nude i besplatan smještaj i zdravstveno osiguranje, a ako se s njim ili njom dobro povežu, putovat će s njima i na obiteljska putovanja i vikende kako bi "ulovio" sretne trenutke obitelji.  

Happy familly in the park | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Fotografi koji se odluče prijaviti za ovaj posao trebat će, naravno, proći određene sigurnosne provjere, s obitelji će se naći nekoliko puta prije prihvaćanja posla, a morat će i pokazati dosadašnje uratke.  

young family with beautiful labrador puppy in front of cardboard house AMERIČKE FORE 'Porodiljni' dopust za ljubimce, nova ideja da se privuku radnici

Fotografu roditelji nude besplatan smještaj u njihovoj gostinjskoj kući, ali morat će biti dostupan na svaki poziv obitelji. Kako bi se uvjerili da je riječ o pravoj osobi za ovaj posao, obitelj će fotografa pozvati s njima na nekoliko obiteljskih izlazaka.  

Foto: 123RF

Za cijeli ovaj projekt dokumentiranja djetinjstva njihovo troje djece u dobi od sedam, tri i dvije godine, obitelj nudi iznos od gotovo pola milijuna kuna. Obitelj očekuje da fotograf/snimatelj snima obitelj tri dana u tjednu i te uratke spoji u godišnji film. I tako kroz godine očekuju dobiti seriju filmova koju će pokloniti djeci kada odrastu, prenosi Metro.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message