Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Roštiljajte 1. svibnja uz online Nacionalni Chill&Grill dan

Roštiljajte 1. svibnja uz online Nacionalni Chill&Grill dan
3

Najveći festival klope, chillanja i mjuze poziva te da pripremiš svoj omiljeni roštilj, chilllaš u sigurnim uvjetima svoga doma, balkona ili dvorišta i to sve uz pregršt sadržaja na digitalnim platformama 24sata

VIDEO

Ovogodišnji Chill&Grill preselio se sa zagrebačkog Bundeka u domove diljem Hrvatske. Nastavlja tradiciju najveće prvomajske roštiljade u online izdanju, a na Nacionalni Chill&Grill dan 1.svibnja pozivamo sve da se dobro zabave uz pregršt sadržaja kojeg Chill&Grill distribuira kroz digitalne platforme 24sata.

Jer, ne zaboravimo, važno je #ostanidoma ili izađi na svoj balkon, terasu i dvorište i roštiljaj u sigurnim uvjetima. Mjere opreza zbog virusa su i dalje na snazi, stoga ti Chill&Grill donosi sve što trebaš da bi kod kuće napravio odličnu zabavu i roštiljao u sigurnim uvjetima. Sve detalje prati na na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

Prijavi se na nagradni natječaj i osvoji sve za roštiljanje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovogodišnji Chill&Grill donosi pregršt sadržaja i brojna iznenađenja, a svi oni koji roštiljaju mogu se prijaviti na nagradni natječaj koji traje od 1.5 do 5.5. i osvojiti vrijedne poklone.

Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošalji nam sliku kako ti to radiš jer najbolje fotografije nagrađujemo zato budite maštoviti i kreativni, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja.

Ovogodišnji Chill&Grill je cjelomjesečni spektakl, u kojem je za građane diljem Hrvatske kreirana najveća digitalna platforma sadržaja vezanog uz roštiljanje i sve ono što ti treba da bi u svoja četiri zida uživao u druženju sa svojim najmilijima.

Kreirali smo za svakoga po nešto - na micrositeu i na platformama 24sata dajemo upute za sigurno roštiljanje. kojima ćeš biti siguran da poštivaš sve mjere opreza koje je propisao Nacionalni civilni stožer, a kroz razne recepte predstavljamo hrvatsku regionalnu kuhinju.

Svoje će kulinarske tajne s tobom podijeliti najbolji hrvatski gastrolovci i naši cjenjeniji chefovi u cooking showovima.

Dovoljno je da pratiš 24sata i MissGastro i saznaš sjajne nove recepte kako pripremiti omiljene burgere, kotlete, ćevape, povrće, lepinje i sve drugo što želiš staviti na roštilj.

Savjeti za koktele, uređenje chill zone i zabava za najmlađe

Naći će se tu i mnoštvo raznog sadržaja u kojima ćemo ti dati kreativna rješenja kako pripremiti društvene igre za veliku roštiljadu, kako urediti svoj balkon, vrt ili dvorište, zabaviti djecu uz zanimljive radionice vezane za sadnju biljaka i pripremu hrane.

Naučit ćemo te da chillanje u kući može biti idilično iskustvo uz osvježavajuće koktele za koje ćemo ti otkriti sve tajne kako ga spremiti baš kao u tvom omiljenom baru.

A da sve prođe u veselom raspoloženju Chill&Grill će ti pripremiti playlistu koju slažu DJ-evi iz Hrvatske. Mlade nade i već poznata glazbena imena unijet će ritam u tvoj dom tijekom cijelog mjeseca događanja, a svaki vikend u tvoj dom stiže Live koncert iznenađenja. Zato #ostanidoma, vodi računa o sigurnoj udaljenosti, pripremi svoje roštilje i grill tave jer ChillandGrill ove godine dolazi k tebi u kuću. Sigurniji nego ikad, s mnoštvom sadržaja Chill&Grill će unijeti razlog za još bogatije obiteljsko druženje.

Čeka te mjesec dana sjajne zabave, glazbe, hrane, pića i uređenja svoje chill zone.

Chill&grill 2020. u organizaciji je 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta: Grill Majstor, Vegeta i coolinarika.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru