Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Ruski ugostitelji skinuli sve sa sebe zbog korone: Goli smo jer nam nije preostalo ništa drugo

Ruski ugostitelji skinuli sve sa sebe zbog korone: Goli smo jer nam nije preostalo ništa drugo
1

Ne želimo prikazivati ​​stripersku predstavu ili se glupirati naokolo, želimo samo jedno, želimo raditi, napisao je Pavel, kuhar iz Novosibirska uz fotografiju sa grupom svojih golih kolega

VIDEO

Vlasnici restorana u Rusiji su toliko očajni da su se i oni i njihovo osoblje skinuli pa sad svojim golim tijelima protestiraju protiv zabrane rada restoranima i drugim ugostiteljskim objektima uslijed pandemije korona virusa. 

Svoja naga tijela objavljuju na društvenim mrežama, a da se javnost ne bi bila previše sablaznila, kritične dijelove prekrili su ponekim detaljem, kao što su tanjuri, šalice, boce, barske stolice, držači salveta...

Apeliraju na tamošnju vlast da im dopusti raditi jer nemaju nikakvih prihoda i neće još dugo moći preživjeti tako, na rubu su propasti. Osim toga, u Rusiji se krenulo sa popuštanjem mjera izolacije, pa mole vladajuće da se i njih sjete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Goli smo jer nam nije preostalo ništa drugo - rekao je Arthur Galaychyuk, vlasnik lanca barova 'Relab Family' u gradu Kazan, čijih je 20 zaposlenika sudjelovalo u ovoj kampanji. Prikupio je dosta pristalica čije je fotografije objavio u videu. Pogledajte kako to izgleda:

Restorani u Kazanu moći će otvoriti svoje ljetne terase 11. lipnja nakon više od dva mjeseca zatvaranja, ali za kompletno otvaranje cijelog prostora još će morati pričekati.

Medicinska sestra na zaraznom odjelu nosila je samo bikini...
Medicinska sestra na zaraznom odjelu nosila je samo bikini...

- Ne želimo prikazivati ​​stripersku predstavu ili se glupirati naokolo, želimo samo jedno, želimo raditi - napisao je Pavel, kuhar iz sibirskog grada Novosibirska uz fotografiju sa grupom svojih kolega koji na sebi imaju samo maske, a spolovila pokrivaju kuhinjskim priborom.

- Ne predstavljamo veći rizik od supermarketa, trgovačkih centara, frizerskih salona ili javnog prijevoza - napomenuo je.

Vlasti u Novosibirsku nisu najavile kada se lokalni restorani mogu otvoriti.

Predsjednik Vladimir Putin naredio je stroge mjere izolacije krajem ožujka kada su se zatvorile sve tvrtke osim trgovina koje prodaju hranu i lijekove. Regionalnim područjima zemlje bilo je dopušteno prilagoditi mjere izolacije ovisno o situaciji na terenu.

Moskva je u procesu ukidanja izolacije, a mnoge su tvrtke, uključujući trgovačke centre, knjižare i salone ljepote, ponovno otvorene. Tamo će uskoro omogućiti rad kafićima i restoranima tako da im dopuste otvoriti terase krajem lipnja, prije dopuštenja da se ti objekti u potpunosti otvore, prenosi Reuters.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru